Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2020. december 4. péntek
Boldog névnapot Borbála, Barbara nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - cégadatok - cégismertető - súgó
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Mennyei derű - Öröm, humor és nevetés a lelki életben
Martin, James SJ - Mennyei derű - Öröm, humor és nevetés a lelki életben
Martin, James SJ
Mennyei derű - Öröm, humor és nevetés a lelki életben

kiadó: Jézus Társasága Magyarországi Rt. - Új Ember
cikkszám: 11170851
ISBN: 9789638014542
megjelenés: 2013-01-01
Utolsó darab!
Ár: 3600 Ft
webes rendelés esetén: 3240 Ft
 
Leírás:
"Bizonyos vallásos körökben túlzásnak tartják a jókedvet, a humort és a nevetést, mondván, hogy mindez felesleges, nevetséges, illetlen, sőt botrányos. Holott a jó kedélyről egyik sem mondható el. Épp ellenkezőleg: a derű az egészséges lelki élet - és általában az egészséges élet - lényeges eleme. Amikor szem elől tévesztjük ezt a komoly igazságot, többé nem éljük az életet teljesen és igazán. Mi több: nem élünk szentül. Könyvem éppen arról szól, hogy mennyire értékes a jókedv, a humor és a nevetés a lelki életben."

James Martin (1960) New York-i jezsuita szerzetes, az America című katolikus hetilap cikkírója és szerkesztője üzleti tanulmányai és a General Electricnél eltöltött évek után 1988-ban lett Jézus Társaságának a tagja. Széles körű lelkipásztori szolgálata mellett újságok egész sorában jelennek meg cikkei. Egyházi szakértőként tévé- és rádióműsorok gyakori vendége. Számos nagy sikerű kötet szerzője, melyek közül eddig a New York Times bestseller listájára felkerült The Jesuit Guide to (Almost) Everything látott napvilágot magyar nyelven is, Jezsuita spiritualitás - Gyakorlati útmutatás a hétköznapi élethez címmel.

Tulajdonságok:

terjedelem: 300 oldal

borító: keményfedelű

sorozat: Jezsuita Könyvek / Lelkiség
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román