Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2020. augusztus 4. kedd
Boldog névnapot Domonkos, Dominika nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - cégadatok - cégismertető - súgó
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Facebook-on
A festészet útja
Molnár Sándor - A festészet útja
Molnár Sándor
A festészet útja

kiadó: Irály Kkt.
cikkszám: 11171112
ISBN: 9789630861793
megjelenés: 2013-01-01
készlet: Nincs készleten
Ár: 2990 Ft
webes rendelés esetén: 2691 Ft
 
Leírás:
A kor, amelyben élünk, lepusztult, elromlott, hiányos, semmi sem egyezik az Igazsággal. A világgal és az emberrel együtt a művészet is darabokra hullott és összeomlott, és a megsemmisülés határán van.

Ami egész tudatos életemben foglalkoztatott, az az igazság és a hazugság, a halhatatlanság és a halandóság (halál). Reméltem, hogy az igazság és a halhatatlanság, illetve különválasztása a hazugságtól és a halandóságtól a legfontosabb.

Az igazságkeresés szenvedélyétől hatva fölismertem, hogy a hagyomány, a történet előtti kor magas szellemisége, és a történeti kor pusztító szenvedélye átvilágítást követel. Vissza kell találni Istenhez, az egyetemes igazsághoz. Ez tehát a célom: a Valóság megtalálása és megtisztítása, a szellemi út feltárása.

A művészet a lélek útja a kezdetektől a halálig, amelyet végig kell járni. Minden lépést gondosan meg kell tenni, minden állomást gondosan kiművelni. A léleknek át kell mennie minden műveleten, az elemeken, mert bennük átalakul, transzcendens Egység lesz, amely az ürességbe olvad. A művészetben a hiánytalan, tömör Egység, a sűrítmény csak úgy jöhet létre, ha minden elem minden művelete kidolgozott, és így eggyé válhat. Könyvem ennek az útnak a térképét adja az olvasó kezébe.

Tulajdonságok:

terjedelem: 223 oldal

borító: puhafedelű
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető


Trafó
 
design: Sárközi Román