Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2020. október 26. hétfő
Boldog névnapot Dömötör nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - cégadatok - cégismertető - súgó
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Facebook-on
Magaságy (A mini édenkert)
Bálint György - Magaságy (A mini édenkert)
Bálint György
Magaságy (A mini édenkert)

kiadó: Wesley János Kiadó
cikkszám: 11171275
ISBN: 9789639744349
megjelenés: 2013-01-01
készlet: Nincs készleten
Ár: 1500 Ft
webes rendelés esetén: 1350 Ft
 
Leírás:
Bárhol járunk a világban, mindenütt azt tapasztaljuk, hogy embertársaink egyik legnagyobb öröme az, ha önkezükkel termelt gyümölcsöt, zöldségfélét, vagy virágot tehetnek a családjuk asztalára. A nemzetközi irodalom is azt bizonyítja, hogy ez az igény a civilizáció és a technika fejlődésének időszakában - a várható csökkenés helyett - ellenkezőleg, lendületesen fokozódik.

A magaságy arra ad gyakorlati lehetőséget, hogy a nagyvárosi, emeletes lakóházak balkonjain éppen úgy (bár kisebb mennyiségben) termeljenek hónapos retket, paradicsomot, zöldhagymát, szamócát, körömvirágot, mint a falusi, családi házak udvarán és kertjében.
És ezt kényelmesen, egyenes derékkal, görnyedés, guggolás, térdelés, kapaszkodás nélkül teheti meg az egészséges, fiatal ember éppen úgy, mint az idős, vagy fogyatékos társa.

E füzet szerzője közel négy évtizede kezdett el a magaságyakkal foglalkozni és most azokat az ismereteket és tapasztalatokat osztja meg az Olvasókkal, amelyeket saját maga szerzett és amelyeket a magaságyak sok ezer sikeres művelője osztott meg vele.Tulajdonságok:

terjedelem: 55 oldal

borító: puhafedelű
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető


Trafó
 
design: Sárközi Román