Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2020. december 1. kedd
Boldog névnapot Elza nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - cégadatok - cégismertető - súgó
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Lore - DVD (16)
Shortland, Cate - Lore - DVD (16)
Shortland, Cate
Lore - DVD (16)

kiadó: Fantasy Film - Mozinet
cikkszám: 11171341
ISBN: 5999546336146
megjelenés: 2012-01-01
Készleten
Akciós ár: 490 Ft
Régi ár: 1990 Ft
 
Leírás:
A második világháború végnapjaiban járunk. Ahogy a szövetségesek a végső csapást mérik a német haderőkre, úgy omlik össze a fiatal Lore (Saskia Rosendahl) és testvérei élete. A tinédzsernek rá kell döbbennie, hogy a világ, amelyben felnőtt, maga volt a hazugság: náci szülei, akiket feltétel nélkül szeretett és tisztelt, igazából háborús bűnösök.

A Fekete-erdő környékét megszálló amerikai hadsereg letartóztatja a szülőket, a 17 éves lány egyik napról a másikra a család vezetőjévé válik, az ő feladata lesz gondoskodni négy fiatalabb testvéréről. A cél: átvágni a felégetett és kifosztott Németországon, hogy 900 kilométert megtéve elérjenek a Hamburg mellett élő nagymamájukhoz. Az utazás során lassan feltárul előttük a náci propaganda hamissága, és rá kell döbbenniük, hogy az életüket csak úgy folytathatják, ha szembenéznek szüleik bűneivel.

A Lore egészen új nézőpontból mutatja be a második világháború hatásait, de nemcsak ezzel hívta fel magára a nemzetközi filmvilág figyelmét. Csodálatos fényképezése, lírai képei és a főszerepet játszó, az alakítás után Európa "Shooting Star"-jává választott Saskia Rosendahl lenyűgöző játéka számos díjat hoztak az alkotásnak, amely a közönséget is rögtön megnyerte magának.

LORE (2012) - AUSZTRÁL
Megjelent: 2013.11.12
Műfaj: Dráma
Rendezte: Cate Shortland
Szereplők: Saskia Rosendahl, Nele Trebs, André Frid, Mika Seidel, Kai-Peter Malina
Forgalmazó: Fantasy Film
Feliratok: Magyar
Hang: Angol - Dolby Digital 5.1
Képformátum: 16:9 - 1.85:1
EXTRÁK: Interaktív menük, Jelenetek közvetlen elérése, Eredeti mozielőzetes, Ajánlók
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román