Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2020. november 27. péntek
Boldog névnapot Virgil nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - cégadatok - cégismertető - súgó
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

A könyvtolvaj
Zusak, Markus - A könyvtolvaj
Zusak, Markus
A könyvtolvaj

kiadó: Ulpius-ház
cikkszám: 11171719
ISBN: 9789633831908
megjelenés: 2010-01-01
Nincs készleten
Ár: 3999 Ft
webes rendelés esetén: 3599 Ft
 
Leírás:
"EGY APRÓ KIS TÉNY, MEG FOGTOK HALNI ! " 1939. A náci Németország. Az ország visszafojtja lélegzetét. A halálnak sohasem volt még ennyi dolga. Liesel, egy kilencéves kislány a nevelőszüleivel él a Himmel utcában. A szüleit koncentrációs táborba vitték. Liesel könyveket lop. Ez az ő története meg a Himmel utca többi lakójáé, amikor a bombák hullani kezdenek. FONTOS INFORMÁCIÓK!! Ez a kis történet egy lányról egy harmonikásról néhány fanatikus németről egy zsidó bokszolóról és egészen sok lopásról szól. " MÉG VALAMI, AMIT TUDNOTOK KELL A HALÁL HÁROMSZOR FOGJA MEGLÁTOGATNI A KÖNYVTOLVAJT"

Olvasói vélemények a Moly.hu-ról:
Egy könyv, amit nem hiába vártam. Megható, okos, tanulságos és csodásan van megíva. Nem csak fiataloknak, sőt mindenkinek kötelező lehetne, mert olyan dolgokról mesél, amiket ismerni, tudni érdemes. Emberekről, helyzetekről és a szavak, a történetek hatalmáról.
(Lobo )

Nem is emlékszem mikor volt rám könyv ekkora hatással. Amíg olvastam minden este vele álmodtam.
Nagyon sajnáltam Liesel-t, mert abban az időszakban született.
Nagyon irigyeltem, mert volt egy papája, egy Max-a, egy nagyon jó barátja, könyvei és hatalmas ereje, hogy ezt az egészet túlélje.
Az utolsó 10 oldalt könnyeimmel eláztattam, nyomot hagytam a következő olvasónak.
(bozs )

HÁROM APRÓ KIS TÉNY:
Egyedi. Gyönyörű. Haláli. ^^
(BlissX)

Szeretem azt, amikor nem tudok semmit egy könyvről, csak érzem, hogy ezt el kell olvasnom. A kedvenc könyveimre így is találtam rá általában. Így történt ez a Könyvtolvajjal is: gyönyörűséges kincs ez a könyv. Egyszerre szívet melengető és megríkató. Kissé döcögős kezdés senkit ne tántorítson el attól, hogy végigolvassa, feledhetetlen olvasmányélményt ad!
(DAndrea )

Szomorú vasárnap, száz fehér virággal…
Már elmúlt éjfél, mikor befejeztem a könyvet. A könnyeim még mindig nem apadtak el; akárhányszor eszembe jutott a könyv egy-egy monumentuma, újra rám tört a sírás.
Nem találok szavakat A könyvtolvajra; a megfogalmazás, a karakterek, az események alakulása. Különleges, szívfájdító olvasmány.
(abstractelf ).

Tulajdonságok:

terjedelem: 598 oldal

borító: puhafedelű

fordította: M. Nagy Miklós
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román