Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2021. január 23. szombat
Boldog névnapot Zelma, Rajmund nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - cégadatok - cégismertető - súgó
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Egy Eötvös család története (Olvasókönyv apámnak)
Eötvös György - Balázs Gábor - Egy Eötvös család története (Olvasókönyv apámnak)
Eötvös György - Balázs Gábor
Egy Eötvös család története (Olvasókönyv apámnak)

kiadó: Tarsoly
cikkszám: 11171997
ISBN: 9789639570566
megjelenés: 2013-01-01
Nincs készleten
Ár: 3400 Ft
webes rendelés esetén: 3060 Ft
 
Leírás:
Nem neveltek vallásosan, ezért még itt sincsenek közös gyökerek az ősökkel. Nem ültem abban a templompadban, mint az apám, és nem voltam 8 évesen elsőáldozó, aminek képét a nagyapám elsőáldozó képe mellé tehettem volna. Nincsenek meg a családi sírok, illetve csak nagyon elvétve, a legtöbbjét én kutattam fel. Nincs szinte semmi, amiben valamiféle folytonosságot lehetne felfedezni bennem és az őseim közt. Gyerekként sokat gondolkodtam rajta, hogy vajon milyenek lehettek az őseim, hogy néztem ki, mivel foglalkoztak. Gyakran elábrándoztam róla, hogy mi lenne, ha vissza tudnék repülni a múltba. Odaállnék az ükapám elé, és a szemébe néznék. Mit szólna hozzám, és én mit szólnék hozzá? Aztán itt általában meg is álltam, mert még azt sem tudtam, hogy mi volt a neve az ükapámnak, nemhogy azt tudjam, hol élt, merre kellene keresnem. A nagyapáméknál a szobában lógott egy kép a falon a dédszüleimről, Gyuláról és a feleségéről. Ennyi.
Ez volt a családi múlt, ebből indult ez a könyv gondolata még gyermekkoromban. Soha nem mélyedtem volna el ebben a kutatásban, ha mindezek ez érzések nincsenek bennem. Ezzel a könyvvel most már nekem is van múltam, hagyományaim. Legalábbis én így gondolom.

Tulajdonságok:

terjedelem: 335 oldal

borító: keményfedelű

felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román