Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2020. október 22. csütörtök
Boldog névnapot Előd nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - cégadatok - cégismertető - súgó
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Facebook-on
Ahogy távolodik
Kakuk Tamás - Ahogy távolodik
Kakuk Tamás
Ahogy távolodik

kiadó: Új Forrás
cikkszám: 11172844
ISBN: 9789637983191
megjelenés: 2014-04-22
készlet: Raktáron
Ár: 2000 Ft
webes rendelés esetén: 1800 Ft
 
Leírás:
Az érettségi után néhány évig gyárban, ezután egy filmforgalmazási vállalatnál filmművészeti előadóként dolgozott. Később újságírói, művelődésszervezői, humán erőforrás változás-menedzsment szakirányú főiskolai oklevelet szerzett. A tatabányai televízió alapító tagja, közel két évtizedig munkatársa, számtalan adás szerkesztője, műsorvezetője.
Közben tudósításokat készít országos televíziós csatornáknak és napilapoknak. Kezdeményezője, többekkel alapítója a városi újságnak, majd felelős szerkesztője. Néhány évig Budapesten rádiós szerkesztő, illetve a magyar tudományosságokkal és felsőoktatással foglalkozó weboldal szerkesztője. Tíz éve hivatali kommunikációval foglalkozik. Első verseit az Új Forrás és az Alföld mutatta be 1976-ban, az Új Írás Ady-emlékszámban szerepelt, a Mozgó Világ és a Kortárs is közölte műveit. Tízéves folyamatos publikációt, antológiákban való megjelenést, huszonhét éves hallgatás követett. A Vigíliában és az Új Forrásban 2013-ban tűntek fel új versei, prózai írásai. Az Ahogy távolodik első kötete.

Tulajdonságok:

terjedelem: 47 oldal

borító: puhafedelű

felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető


Trafó
 
design: Sárközi Román