Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2020. augusztus 13. csütörtök
Boldog névnapot Ipoly nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - cégadatok - cégismertető - súgó
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Facebook-on
Kegyelembe esni - Felismerések a szenvedés megszűnéséről
Adyashanti - Kegyelembe esni - Felismerések a szenvedés megszűnéséről
Adyashanti
Kegyelembe esni - Felismerések a szenvedés megszűnéséről

kiadó: Ursus Libris
cikkszám: 11173303
ISBN: 9789639718678
megjelenés: 2014-05-20
készlet: Raktáron
Ár: 2700 Ft
webes rendelés esetén: 2430 Ft
 
Leírás:
A spirituális élet legmélyebb aspektusa azonban, minden tanításon túl, a kegyelem. A kegyelem akkor jön el hozzánk, amikor valamilyen módon teljesen elérhetőek vagyunk, amikor megnyílik a szívünk és az elménk, és hajlandók vagyunk elfogadni azt a lehetőséget, hogy talán nem is tudjuk, amiről azt gondoljuk, hogy tudjuk. A nem tudás e résében, a mindenféle következtetés felfüggesztése során az élet és a valóság egy teljesen másfajta összetevője áramolhat be. Ez az, amit kegyelemnek hívok. Ez az „aha!” pillanata: a felismerés pillanata, amikor olyasmire jövünk rá, amit korábban el sem tudtunk képzelni.
A könyvben szereplő tanítások egyszerűen azt szolgálják, hogy megnyíljunk a kegyelem számára, hogy megnyíljunk a fény azon rejtélyes összetevője számára, mely a rejtett és csendes pillanatokban mutatkozik meg. Ez forradalmasítja, ahogyan az életet érzékeljük, és ez a forradalom hathatós segítséget nyújt, hogy véget vethessünk a szenvedésnek és a küzdelemnek, amellyel oly sok ember nap mint nap együtt él.

Tulajdonságok:

terjedelem: 232 oldal

borító: puhafedelű

fordította: Kós Judit
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető


Trafó
 
design: Sárközi Román