Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2021. január 24. vasárnap
Boldog névnapot Timót nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - cégadatok - cégismertető - súgó
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Tanulmányok a magyar menedzsmenttudomány 20. századi történetéről
Dobák Miklós (szerk.) - Tanulmányok a magyar menedzsmenttudomány 20. századi történetéről
Dobák Miklós (szerk.)
Tanulmányok a magyar menedzsmenttudomány 20. századi történetéről

kiadó: L'Harmattan
cikkszám: 11173563
ISBN: 9789632368542
megjelenés: 2014-06-05
Készleten
Ár: 2000 Ft
webes rendelés esetén: 1800 Ft
 
Leírás:
Az Országos Tudományos Kutatási Alapprogramok támogatásával működő kutatócsoportunk azt a célt tűzte ki maga elé, hogy a 20. századi magyar vezetés- és szervezéstudomány történetét dolgozza fel, beágyazva azt a korszak társadalom- és gazdaságtörténetébe. E komplex feladat teljesítése során interdiszciplináris műhelyünkben közgazdász és történész kollégák dolgoznak együtt a kérdéskör feltárásán.
Jelen kötet kutatói közösségünk munkájának első eredményeit tartalmazza, a tanulmányok 20. századi magyar vezetés- és szervezéstudomány egyes részkérdéseit elemzik, elméleti és gyakorlati problémákkal egyaránt foglalkozva. Szándékunk szerint mindez fontos lépést jelent a diszciplína történetének átfogó bemutatása felé, melyet a szintetizálás igényével tudományos projektünk végére tervezünk megvalósítani. Bízunk benne, hogy kutatási eredményei által nem csupán e tudományterületről tudunk meg többet, de alaposabb ismereteket szerezhetünk gazdaság és politika, gazdaság és társadalom változó magyarországi viszonyáról is a vizsgált időszakban.

Tulajdonságok:

terjedelem: 129 oldal

borító: puhatáblás

felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román