Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2020. október 24. szombat
Boldog névnapot Salamon nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - cégadatok - cégismertető - súgó
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Facebook-on
No Kredit Szabadegyetem - A Könyv
No Kredit Szabadegyetem - A Könyv

No Kredit Szabadegyetem - A Könyv

kiadó: Attention
cikkszám: 11173911
ISBN: 9789630896153
megjelenés: 2014-06-19
készlet: Raktáron
Ár: 2950 Ft
webes rendelés esetén: 2655 Ft
 
Leírás:
Vannak, akik zenélnek, vannak, akik festenek, vannak, akik verseket írnak meg regényeket – és vannak, akik tanulmányokkal dobják fel a hangulatot.

Volt egyszer – és lesz idén is – egy szabadegyetem, amiből szép lassan kinőtte magát ez a magazin. A virtuális térben létező, a legkülönfélébb témákkal és alkotókkal foglalkozó magazinból pedig, mert a kézzelfogható dolgokra nagy igényünk van, pár hónap alatt megszületett A Könyv.

14 szerző 12 tanulmánya állt össze egy kötetté, amiben a metál történelmétől kezdve a žižeki filozófián át a szocialista kori bűnözésig elég sok és változatos téma kapott helyet. Mert a tudást szeretjük, akkor is, ha nem kell róla izzadó tenyérrel számot adnunk intézményes keretek között.

Sőt. Az csak egy lépés, amikor megtanulunk valamit, és az a következő, amikor azt meg is osztjuk másokkal, mert az egész egyszerűen jó. Jó, ha tudunk és van miről beszélnünk és beszélgetnünk, jó, ha vannak emberek, akik kíváncsiak arra, amit tudunk.

Egy dolgot biztosan állíthatok: én nem tudok semmit, de nagyon érdekel minden. Hogy miért nincs a fociban videobíró, mit jelent a társfüggőség és mi a számítógépes játékok jövője. Tulajdonképpen büdös nagy mázlista vagyok, hogy ismerek 14 embert, aki ezeket az ismeretek szívesen és örömmel osztotta meg velünk – és ezt most ugyanakkora örömmel és lelkesedéssel oszthatjuk tovább.

A No Kredit Szabadegyetem – A Könyv egy szórakoztató és érdekes folyamat egyik mérföldköve, amibe megpróbáltuk belegyúrni mindazt, amit az elmúlt egy évben megtapasztaltunk. Van benne ismeretanyag, egy kis gondolkodás és humor, és van mögötte egy rakat lelkes ember, akik írták, szerkesztették és borítót álmodtak hozzá, hogy más is hazavihessen ebből egy darabot – vagy hogy kedvet kapjon írni a következőbe…

Tulajdonságok:

terjedelem: 205 oldal

borító: keménytáblás
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető


Trafó
 
design: Sárközi Román