Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2020. október 22. csütörtök
Boldog névnapot Előd nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - cégadatok - cégismertető - súgó
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Facebook-on
A szívós fúvósok ezek
Bodor Béla - A szívós fúvósok ezek
Bodor Béla
A szívós fúvósok ezek

kiadó: Orpheusz
cikkszám: 11173997
ISBN: 9789639809451
megjelenés: 2014-06-24
készlet: Utolsó darab!
Akciós ár: 800 Ft
(5 % áfával)
Régi ár: 3000 Ft
 
Leírás:
Déry- és József Attila-díjas költő, prózaíró, esszéista, kritikus, irodalomtörténész, képző művész. Egy korábbi írásában így vallott magáról:

„Voltam raktári segédmunkás és kottagrafikus, eladó és fűnyírógép-kezelő; dolgoztam olajfúrásnál, vasöntödében, termelőszövetkezetben, nyomdában, szobrászműhelyben, temetőben és könyvesboltban.

Rajzolok, festek, készítek montázsokat és kisplasztikákat. Doboltam rock- és dzsesszzenekarban, húros, fúvós- és ütőhangszereken játszottam alkalmi együttesekben és szólóban, írtam dalokat, előadási darabokat, kísérőzenét, és természetesen írok szépprózát, esszét, színpadi műveket, harminc éve verset.”

E válogatást maga állította össze, immár az új évezred hajnalán. Költészetéből minduntalan ránk köszön a zenész és a képzőművész, folyamatosan magukkal ragadnak e sokelfoglaltságú alkotó játékos, mesevilágból táplálkozó vagy éppen szenvedést kiáltó, rögvalósággal szembesítő szövegei. Versei nem avultak, nem avulnak el.

Tulajdonságok:

terjedelem: 557 oldal

borító: puhatáblás
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető


Trafó
 
design: Sárközi Román