Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2021. január 23. szombat
Boldog névnapot Zelma, Rajmund nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - cégadatok - cégismertető - súgó
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Higgyem vagy tudhatom is? - A vallástól a humanista erkölcsig
Álló Géza - Higgyem vagy tudhatom is? - A vallástól a humanista erkölcsig
Álló Géza
Higgyem vagy tudhatom is? - A vallástól a humanista erkölcsig

kiadó: Szerzői kiadás
cikkszám: 11174024
ISBN: 9789630896139
megjelenés: 2014-06-26
Nincs készleten
Ár: 2800 Ft
webes rendelés esetén: 2520 Ft
 
Leírás:
Akarsz kevés munkával sok pénzt keresni? - ha igennel válaszoltál magadnak, akkor erkölcstelen vagy! Mert aki a javak kosarából többet markol fel, mint amennyit munkájával beletesz, az mások munkájából él!

Testi tulajdonságaink szánalmasan gyengék, az állatvilágból egyedül értelmi képességeink emelnek ki, emberré erkölcseink által leszünk. Aki erkölcstelenül él, csak emberszerű főemlős.

A vallások valahol az Univerzumunkon kívül, egy végtelen túlvilágban ígérnek jutalmat és örök boldogságot, ám az örökkévalóság végtelenségét nem tudjuk véges agyunkkal felfogni. Ha mégis errefelé húz a szíved, de vedd meg azt a könyvet, mert ebben csak arról olvashatsz, hogy lehet értelmesen és boldogan élni itt a földön is. De vedd meg, ha csábít ez a gondolat, és jobb világot szeretnél utódaidra hagyni, mint amit elődeidtől örököltél.

A vezérfonal a humanista erkölcs, jóllehet ennek itt kínált igazságai nem abszolútak: vitathatók, javíthatók és kiegészíthetők. Intelligenciád fokmérője, hogy milyen mértékben tudod belátni tévedéseidet és kijavítani, jóvátenni hibáidat. A bunkónak mindig igaza van.

Tulajdonságok:

terjedelem: 208 oldal

borító: puhatáblás

felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román