Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2021. január 17. vasárnap
Boldog névnapot Antal, Antónia nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - cégadatok - cégismertető - súgó
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Csak vállfákat hozzatok! - Király Tamás, a divatművész
Fazekas Orsolya - Csak vállfákat hozzatok! - Király Tamás, a divatművész
Fazekas Orsolya
Csak vállfákat hozzatok! - Király Tamás, a divatművész

kiadó: Alinea
cikkszám: 11174069
ISBN: 9786155303623
megjelenés: 2014-07-01
Készleten
Ár: 3950 Ft
webes rendelés esetén: 3555 Ft
 
Leírás:
„Király Tamás meglehetősen forradalmi művész volt, a stílus, ami ő volt, nemcsak az életében, nemcsak a művészetében, de az alkotói munkamenetében is uralkodó volt. Másképp alkotott, mint a divatművészek zöme. Másképp is élt. Amit Király Tamás létrehozott, azok nem a ruhái azok csak olyan hátramaradt tárgyak, mint Heléna fátyla, amelyet a szomorú Faust gyászában markol. Nem is a show-i, a demonstrációi hanem az, amit a show-i bemutattak, demonstráltak. Egy látásmód, egy attitűd, egy hozzáállás, egy viszony a valósághoz, szépséghez, az öltözködéshez, a ruhákhoz, a világhoz. Ez a látásmód megvan, és megmarad. És ez ő. Ez Király Tamás.”

(Jósvai Péter)


„… egy ember, akit végzetszerűen megérintett a szépség, és a szépséggel érintette meg a körülötte lévő embereket, az végzetszerűen eshet áldozatul egy olyan gyilkosnak, akit bármi megérinthet, csak a szépség nem. A gyilkos gyakorlatilag vak volt.”

„Tamás meg akart halni. Biztos vagyok benne. És tudat alatt kiválasztotta ezt az embert. Ő pontosan tudta, hogy mit csinál. Ez nem volt véletlen. Az ő beleegyezésével történt minden. Azért történt, hogy neki jó legyen.”

Tulajdonságok:

terjedelem: 221 oldal

borító: puhatáblás
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román