Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2020. július 6. hétfő
Boldog névnapot Csaba nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - cégadatok - cégismertető - súgó
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Facebook-on
A szív hangjai
Lőrincz György - A szív hangjai
Lőrincz György
A szív hangjai

kiadó: Magyar Napló - Fokusz Egyesület
cikkszám: 11174102
ISBN: 9789638846785
megjelenés: 2014-07-04
készlet: Nincs készleten
Ár: 2500 Ft
webes rendelés esetén: 2250 Ft
 
Leírás:
Az író az életről mesél, hiteles emberi sorsokon keresztül – napjaink globális jelenségéről, a migrációról – fekete-piros, erdélyi színekben. Egy fiatal székelyföldi nő kallódásának, budapesti eltűnésének és kilátástalan fölkutatási erőfeszítésének a történetét. Az események mindössze néhány napba sűrűsödnek, a gyötrelmes, rapszodikus emlékezésfolyamban azonban három generáció sorstörténetét ismerhetjük meg.
Valóban a szív hangjai szólalnak meg a regényben, nemcsak a leányát kereső anya szívhangjai, de az író szív-aggodalmának a hangjai is: Miért, hogy az érzékeny idegrendszerűt zúzza szét ez a kor is? Hol kellett, lehetett volna másként, jobban vigyázni magunkra, egymásra, hogy identitásunk meg ne roppanjon? A nevelésben, a génekben, a rendszerekben vagy a világban lenne a hiba? A kisebbségi létben, az országváltásban? Lőrincz György nem választ ad, hanem érvényes kérdéseket fogalmaz meg – mert muszáj élni, túlélni, megmaradni akkor is, ha meginogni látszik alattunk a föld.

Tulajdonságok:

terjedelem: 265 oldal

borító: puhatáblás
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető


Trafó
 
design: Sárközi Román