Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2021. január 17. vasárnap
Boldog névnapot Antal, Antónia nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - cégadatok - cégismertető - súgó
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Andragógia és felsőoktatás
Sári Szilvia Dr. - Andragógia és felsőoktatás
Sári Szilvia Dr.
Andragógia és felsőoktatás

kiadó: Stratégiakutató Intézet
cikkszám: 11174228
ISBN: 9786158003803
megjelenés: 2013-01-01
Készleten
Ár: 2000 Ft
webes rendelés esetén: 1800 Ft
 
Leírás:
Sári Szilvia andragógus, eredetileg alkalmazott pszichológia doktori iskolában abszolvált, majd neveléstudományok doktora címet kapott 2009-ben. A felsőoktatás történeti fejlődését és a módszertani rendszerek alakulását vizsgálja Közép-Kelet Európában. Dániában, Vestyuttlandon tanult a liberális oktatási modellek és módszerek alkalmazásáról. Speciálisan kidolgozott, katonai andragógiai tréningmódszere a Bootcamp speciális változata. Gyakorlati kutatásait főiskolai docensként az andragógia szak fejlesztésében valósította meg, mint több neveléstudományi szakterület szakirány-felelőse, szakcsoportvezetője, képzésvezetője, képzésalapítója (kriminál-andragógia szak.) A Felnőttképzés Fejlesztéséért Közhasznú Egyesület alelnöke. A nevéhez fűződik Veszprémben, a Pannon Egyetem Felnőttképzési Intézetében elindított Bölcsek Egyeteme. Jelenleg Pannon Egyetem Felnőttképzési Intézetének ügyvezető igazgatója.
"A XX. század utolsó harmadában a mindennapi élet jelenségeiből következtetni lehetett: a világ fordulóponton van. Az átalakulás, változás állandósult, a változatlanság esetlegessé vált a világ termodinamikus működési modellje egyre világosabban vált láthatóvá, a társadalom a negentrópia és az entrópia tengelyén egyensúlyoz. Az európai fejlesztési folyamatok Magyarország számára a "modernizáció" lehetőségét biztosítják, amelybe az európai regionalizáció és a globalizáció folyamatai is belesimulnak. Hogy a felső- és felnőttoktatásban bekövetkező modernizáció valójában rossz, vagy jó, nehéz eldönteni. Akármit is gondolunk erről, nincs más lehetőségünk, mint követni az EU által megadott irányokat, az Egységes Európai Felsőoktatási Térség felé. A döntés mégis az oktatók kezében van: hogyan, milyen mértékben és elvek mentén, minek az érdekében veszünk részt ebben a globális játszmában?

Tulajdonságok:

terjedelem: 241 oldal

borító: puhatáblás
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román