Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2021. január 24. vasárnap
Boldog névnapot Timót nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - cégadatok - cégismertető - súgó
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Technomenedzsment
Pataki Béla - Technomenedzsment
Pataki Béla
Technomenedzsment

kiadó: L'Harmattan
cikkszám: 11175261
ISBN: 9789632368825
megjelenés: 2014-10-03
Nincs készleten
Ár: 2500 Ft
webes rendelés esetén: 2250 Ft
 
Leírás:
A tudásalapú társadalomban és gazdaságban a technológiamenedzsment kulcsszerepet játszik azzal, hogy a vállalatok versenyképességének, illetve bármilyen szervezet sikeres működésének szolgálatába állítja a technológiát, hasznosítva mind a tudomány eredményeit, mind pedig a tudományosan még magyarázatra szoruló, de a gyakorlatban bevált tapasztalatokat. A gazdaságilag legfejlettebb országokban már három évtizede töretlenül fejlődik és virágzik ez a szakterület, Magyarországon azonban a fontosságához képest még mindig nem eléggé közismert. A könyv e rendkívül szerteágazó témakör alapkoncepcióiból, elméleteiből és módszereiből mutat be néhányat a legfontosabbak közül. Hangsúlyosan foglalkozik az innovációval kapcsolatos és a stratégiai szintű kérdésekkel, de kitér az információtechnológia menedzselésének korszerű szemléletére és egyik legfontosabb új fejlődési irányára is. Kiforrott elméletek és bevált módszerek mellett napjainkban formálódó, ígéretes újdonságokat is bemutat.


Dr. Pataki Béla a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Menedzsment és Vállalatgazdaságtan Tanszékének docense.


Tulajdonságok:

terjedelem: 254 oldal

borító: puhatáblás

sorozat: Gyorsuló tudomány
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román