Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2020. december 2. szerda
Boldog névnapot Melinda, Vivien nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - cégadatok - cégismertető - súgó
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Robin Williams 1951-2014
Robin Williams 1951-2014

Robin Williams 1951-2014

kiadó: Duna
cikkszám: 11175966
ISBN: 9786155390821
megjelenés: 2014-11-11
Utolsó darab!
Ár: 2995 Ft
webes rendelés esetén: 2695 Ft
 
Leírás:
"Azért kezdtem el komédiázni, mert más színpadra nem engedtek fel." - emlékezett vissza karrierjének kezdetére minden idők egyik legnagyobb nevettetője. A füstös klubokból egyenes út vezetett a televízióba, majd a mozivászonra.

"Egy úr az űrből" - "Jó reggelt Vietnam!" - "Holt költők társasága" - "A halászkirály legendája" - "Mrs. Doubtfire" - "Jumanji" - "Good Will Hunting" - "A kétszáz éves ember"

Munkáját díjak sokaságával ismerték el, csillagászati gázsikat kereső hollywoodi sztárrá vált, de lélekben mindvégig megmaradt az éjszakai lokálok őrült temperamentumú, borotvaéles elméjű humoristájának. A kamerák össztüzében és a színpadi reflektorok fényében élt és dolgozott, sikerei és kudarcai nem maradtak rejtve. Mindemellett a nyilvánosság kevésbé ismerte a nemes ügyek mellett mindig kiálló, kiterjedt humanitárius tevékenységet folytató embert, a nagylelkű barátot, a gondoskodó és szerető apát. S bár sem magánélete, sem szakmai pályafutása nem volt mentes a törésektől, hitvallását sosem hazudtolta meg: "Született szórakoztató vagyok: amikor kinyitom a hűtőt és felgyullad a fény, rögvest dalra fakadok."
A kötet előszavát Gálvölgyi János írta.

Tulajdonságok:
terjedelem: 232 oldal
borító: puhatáblás
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román