Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2020. október 30. péntek
Boldog névnapot Alfonz nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - cégadatok - cégismertető - súgó
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Facebook-on
Kommunikáció és integráció
Szabó Gabriella - Kommunikáció és integráció
Szabó Gabriella
Kommunikáció és integráció

kiadó: L'Harmattan
cikkszám: 11176601
ISBN: 9789632369105
megjelenés: 2014-12-05
készlet: Nincs készleten
Ár: 2100 Ft
webes rendelés esetén: 1890 Ft
 
Leírás:
Hogyan zajlott a 2010 nyarán megindult magyar médiaszabályozás európai vitája? Kik voltak a főszereplők, és milyen érvkészleteket használtak? A heves politikai vita vajon szétfeszíti az Európai Unió kereteit, vagy inkább dinamizálja az európai közbeszédet? S ha létrejött a magyar médiatörvények európai nyilvánossága, mit mondhatnunk el róla? Intézményközpontú vagy a politikai kommunikációs szereplők határozzák meg? Esetleg az interakció jelöli ki a nyilvánosság határait?

Ezekre a kérdésekre igyekszik választ adni a Magyar Tudományos Akadémia Társadalomtudományi Kutatóközpontjának Politikatudományi Intézetében készült kötet, melyből az olvasó képet kap az európai nyilvánosság politikatudományi elgondolásairól, végigkövetheti a kvalitatív tartalomelemzésre épülő tudományos módszer kialakulását, és az adatok türkében elindulhat a politikai kommunikáció határokon átívelő mintáit feltáró "poszthabermasi" nyilvánosság új útján.

Tulajdonságok:
terjedelem: 193 oldal
borító: puhatáblás
sorozat: Politikai kommunikáció
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető


Trafó
 
design: Sárközi Román