Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2020. december 1. kedd
Boldog névnapot Elza nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - cégadatok - cégismertető - súgó
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Magyarok a Barcáért - DVD (6)
Kocsis Tibor - Magyarok a Barcáért - DVD (6)
Kocsis Tibor
Magyarok a Barcáért - DVD (6)

kiadó: Flora Film
cikkszám: 11176785
ISBN: 5999546337020
megjelenés: 2014-12-12
Készleten
Ár: 1990 Ft
 
Leírás:
Megjelent Kocsis Tibor a Magyarok a Barçáért című dokumentumfilmjének exkluzív DVD kiadása. Kihagyhatatlan mozifilm azoknak, akik rajonganak, a Barçáért, a Fradiért, az Aranycsapatért, a szép fociért, a magyar történelemért és a megindító, időnként lélegzeteléllító történetekért.

Az FC Barcelonát és Messit százmilliók imádják. Azt viszont kevesen tudják, hogy az ötvenes évek "Messijét" Kubala Lászlónak hívták. Miatta, egy magyar miatt építették fel Európa legnagyobb a stadionját, a Camp Nout. Az 1956-os forradalom után a Barçában Kubala klubtársa lett Kocsis és Czibor, az Aranycsapat két zsenije. A három magyar örökra meghódította a spanyol és a katalán nép szívét. Életüket a sikerek mellett megpróbáltatások, tragédiák kísérték. Az aranylabdás Lui Suárez és az egykori csapattársak mellett megszólalnak a filmben a legendák fiai is. Felejthetetlen meccsek, sosem látott gólok, gyönyörű cselek. Három megrázó emberi sors.

Több mint egy óra extra! Az utolsó interjú Grosics Gyulával, izgalmas történetek Vincze Ottótól és a szemtanúktól, Rudas Ferenctől, Szepesi Györgytől, Faragó Lajostól, Czibor felejthetetlen gólja Moszkvában, Audiókommentár Sándor Györggyel és az alkotókkal.

A filmhez angol, német, spanyol, magyar felirat választható.

Tulajdonságok:
időtartam: 85 perc
hangok: magyar (5.1, 2.0)
feliratok: magyar, angol, katalán, spanyol, német
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román