Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2020. november 27. péntek
Boldog névnapot Virgil nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - cégadatok - cégismertető - súgó
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Egy bevezetés a szomato-pszichoterápiába
Totton, Nick - Egy bevezetés a szomato-pszichoterápiába
Totton, Nick
Egy bevezetés a szomato-pszichoterápiába

kiadó: Oriold és Társai
cikkszám: 11177287
ISBN: 9786155443145
megjelenés: 2015-01-27
Nincs készleten
Ár: 3300 Ft
webes rendelés esetén: 2970 Ft
 
Leírás:
“A magyarországi pszichoterápiás szakirodalom régóta betöltetlen hiányosságát pótolja Nick Totton bevezető munkájának magyar nyelvű kiadása. Egy olyan műről van szó, mely bár több mint tíz évvel ezelőtt született, napjainkban is az egyik legfontosabb alapirodalomnak számít a szomato-pszichoterápiás bevezető művek között.
Elengedhetetlen megjegyezni, hogy a szomato-pszichoterápia és az annak elméleti hátterét jelentő szomatikus pszichológia az eltelt egy évtizedben robbanásszerű fejlődésen ment keresztül. Ennek megfelelően a szerző nem minden kijelentése állja meg a helyét a szakma mai kontextusában. Mindemellett az itt lefektetett számos alaptézis, valamint a Totton által képviselt kiegyensúlyozott és világos álláspont minden szakember számára tanulságos és példaértékű. Ahogy a szerző is jelzi a könyvben, írásának tárgya gyakran felkavaró lehet. Ennek mentén mi is arra bíztatjuk az olvasót: engedje meg, hogy az olvasás élménye elméjén túl testére és érzelmeire is hasson! …”
(idézet a lektorok Ajánlásából)

Tulajdonságok:
terjedelem: 273 oldal
borító: puhatáblás
fordította: Dr. Gonda Xénia
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román