Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2021. január 22. péntek
Boldog névnapot Vince, Artúr nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - cégadatok - cégismertető - súgó
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

A hattyú krónikája
Willems, Paul - A hattyú krónikája
Willems, Paul
A hattyú krónikája

kiadó: Napkút - Cédrus
cikkszám: 11178651
ISBN: 9789632634777
megjelenés: 2015-04-28
Készleten
Ár: 2190 Ft
webes rendelés esetén: 1971 Ft
 
Leírás:
Sodró ritmusú, magával ragadó történet szerelemről, barátságról, a felnőtté válás nehézségeiről egy olyan társadalomban, amelyben két világ, két gondolkodásmód, a Kertek világa és az üzleti világ küzd egymással. Ez a küzdelem a Jó és a Rossz harcának kozmikus allegóriájaként is olvasható. Poétikus mű, melynek cselekményébe álmok, legendák, tündérmesék szövődnek, a valószerű és a különös közti határok eltörlődnek.

A regény a Kertek utolsó generációjának a történetét beszéli el a főszereplők - Rose-Diane és Séréno, a természet nyugodt harmóniájában nevelkedő testvérpár, valamint az üzleti világ kalmárszelleméből kiábrándult, s a Kertek világához csatlakozó Lucotte - váratlan fejleményekben, meglepetésekben és változatos kalandokban gazdag sorsát követve.

A király a kereskedőkkel szövetkezve rendőrállamot hozott létre a Kertek művelőinek elpusztítására. A két világ közti végső ütközetben a Kertészekhez csatlakozott a faunok, tündérfiak és manók serege is, elözönlötték a várost, kinyitották a börtönkapukat, és kiragadták övéiket a rájuk váró, kegyetlen halálból.

A pénzcsinálók fölött aratott győzelem azonban csak ideiglenes lehetett, a Kertek kultúrája megszűnt világgá vált. Ám ha elhagyjuk a betonrengeteget, sövényekkel körülzárt, bejárat nélküli kertekhez és házakhoz érünk, "ahol békében élnek a Kertészek, a tündérfiak, a faunok és az édesvízi szirének az Idős Úr és a Kertek Asszonya bölcs kormányzása alatt."

Tulajdonságok:
terjedelem: 223 oldal
borító: puhatáblás
fordította: Károly Judit
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román