Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2020. október 30. péntek
Boldog névnapot Alfonz nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - cégadatok - cégismertető - súgó
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Facebook-on
A tanítvány
Prior, Becca - A tanítvány
Prior, Becca
A tanítvány

kiadó: Newkids
cikkszám: 11179921
ISBN: 9786158020305
megjelenés: 2015-07-08
készlet: Raktáron
Ár: 2990 Ft
webes rendelés esetén: 2691 Ft
 
Leírás:
"Mikor elkezdtem olvasni "A tanítvány"- t, úgy éreztem, eléggé nyílt vagyok és teljesen tudatában vagyok a szexualitásnak. Úgy véltem, annyi mindent láttam és olvastam már, hogy aligha tudnak nekem újat mutatni. Aztán jött a felismerés, hogy márpedig vannak helyzetek, amikor a nyílt látókör, csak egy felületes szó, a szexualitás sokkal tágabb fogalom, mint ahogy azt az ember gondolná, és mindig van, aki tud valami újat mutatni, csak bátorság kell hozzá. A történet teljesen elvarázsolt könnyed stílusával, amit mély érzelmekkel és erotikával túlfűtött jelnetekkel fűszerezett meg az író, hogy egy nem hétköznapi, mégis gyönyörű szerelmet tárjon elénk. Az a véleményem, hogy a világ sokkal jobb hely lehetne, ha az emberek könnyebben nyitnának az új felé, és nem félnének attól, ami számukra ismeretlen. "A tanítvány" ebben segít nekünk. Megtanít elfogadni, segít átérezni, és felnyitja az olvasó szemét. Volt, hogy jobban zokogtam, mint a szereplők, vagy éppen velük együtt örültem, és volt olyan is, hogy úgy éreztem, ennél erotikusabb már nem is lehetne, de minden jelentével sikerült újat mutatnia és még mélyebbre szippantani magába. Bátran kijelenthetem, hogy ez a történet megváltoztatott, és soha nem felejtem el a pillanatot, mikor Dr. Tomlinson és Harry Miles először néztek egymásra, abban a bizonyos osztályteremben, ahol kalandos és szívet tépően romantikus utazásuk elkezdődött."
C. Bianka

"A kezemben sincs még az első kötet, mégis tűkön ülve várom már a folytatását... Ez az a könyv, amit bárki is olvasson el, a függőjévé válik. A cselekmény magával ragadja az olvasót és a sorok nem engedik el a tekintetét, amíg a szavak el nem fogynak. Az életszerű események magukba szippantják, az elementáris erejű érzelmek a történethez bilincselik, és végül csak azt veszi észre, hogy a szívében külön helyet foglalt le magának az "A tanítvány". Ez a könyv meg fogja változtatni az olvasóját, annak érzéseit és előítéleteit. Megváltoztatja majd a szemszöget, amiből eddig a körülötte lévő világot figyelte, új ajtókat nyit meg előtte, és megmutatja neki azt a heyet, ahol az érzések sokkal mélyebbek, a színek sokkal teljesebbek, a hangok sokkal finomabbak, és a testem önálló életet él."
B. Virág

"Szenvedélyes, mámorító, szédítő, észveszejtő, briliáns. Millió és millió jelzőt lehetne ráaggatni; de egyik sem tudná igazán kifejezni. Egyszerűen imádom ezt a történetet. Bárki, aki ennek az egész varázslatnak részese lesz; a rabjává válik."
Naomi Greg xxx

Olvastál már valaha, oly szédítő könyvet, melyet képtelen voltál letenni? Éltél már át valaha olyan embertelen érzést, hogy teljes mértékben magába szippantott egy történet? Hogy magad előtt láttad a benne zajló jeleneteket, a saját bőrödön érezted az érintéseket?
Pontosan ezt élem át, A Tanítvány olvasása közben.
Magába szippant. Elveszek benne.
~B

"Hihetetlen, amit akkor érzek, mikor a Tanítványt olvasom. Nagyszerű könyv, egy nagyszerű írótól. Gyönyörű a megfogalmazás, és rendkívül egyedi a történet. A cselekmények is valósághoz kötöttek, így az olvasó beleképzelheti magát a szereplők helyébe, és ő maga is belegondolhat, hogy mit tett volna egy adott helyzetben. Végtelenül hálás vagyok Beccának hogy megírta nekünk a könyvét!"
Tóth Zsófi

Tulajdonságok:
terjedelem: 400 oldal
borító: puhatáblás
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető


Trafó
 
design: Sárközi Román