Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2021. május 10. hétfő
Boldog névnapot Ármin, Pálma nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - szállítás - cégismertető
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Lélekvonszolás
Harmath Károly - Lélekvonszolás
Harmath Károly
Lélekvonszolás

kiadó: Agapé, Ferences Nyomda és Könyvkiadó
cikkszám: 11180576
ISBN: 9788646302177
megjelenés: 2015-09-09
Készleten
Ár: 2000 Ft
webes rendelés esetén: 1800 Ft
 
Leírás:
Harmath Károly a mindennapi eseményeket a hitbeli értelmezés szűrőjén engedi át, így új megvilágításban láthatjuk azokat. Felfedezhetjük, hogy Jézus Krisztus evangéliuma nem életidegen eszmefuttatás, hanem a létezés helyzeteiben megvalósuló igazság. A szerző izgalmas és fordulatos szövegeiben az elmélkedésen és a humoron át a szatíra stílusáig is elkalandozik, de sohasem kerüli meg a konkrét életet, hanem belőle meríti mondanivalóját. Szövegeiből kiérezni hitvallását, miszerint, ha a hit itatja át vagy a hit szemüvegén keresztül szemléljük a mindennapi történéseket, akkor azok az emberi növekedés és tökéletesedés táptalajává válnak.

Az érdeklődésre való tekintettel a Hitélet folyóirat egykori vezércikkeit most csokorba szedve, könyv formájában is útjára bocsátjuk, hogy a növekedni akarók ezek segítségével is növekedhessenek, a kíváncsi olvasók pedig megismerkedhessenek egy hívő ember szűrőjén átengedett életszemlélettel.

Harmath Károly Lélekvonszolás című könyve az önmagát a benső mélységekben folyamatosan megújító és megerősítő hitút krónikája. A gyűjteményes kötet írásai egy-egy, a hívő embert is megérintő eseményt járnak körül az esszé szubjektív hangú, kérdéseket föltevő és válaszokat kereső montaigne-i eszköztárával. Ezek gyakran olyan jelenségek,amelyekkel a mindennapjainkban találkozhatunk, a közönségesnek vélt tartalom azonban az írói, szerkesztői, oktatói és karitatív munkája mellett gyakorló lelkipásztorként is tevékenykedő Harmath Károly tolla által egyetemes üzenetté válik.Véleményformálásával nem az embert próbálja elhelyezni az események filmszerűen ábrázolt képkockáin, ahogy a publicisztikai műfajok teszik, nem is azok elemzését nyújtja, hanem az események visszhangját keresi bennü(n)k.

Tulajdonságok:
terjedelem: 292 oldal
borító: puhatáblás

felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román