Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2020. augusztus 15. szombat
Boldog névnapot Mária nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - cégadatok - cégismertető - súgó
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Facebook-on
Szerelempatak - DVD (16)
Sós Ágnes - Szerelempatak - DVD (16)
Sós Ágnes
Szerelempatak - DVD (16)

kiadó: Magánkiadás
cikkszám: 11182181
ISBN: 1512011207501
megjelenés: 2015-12-01
készlet: Utolsó darab!
Ár: 1990 Ft
 
Leírás:
Dokumentum - mese az idős özvegy parasztemberről, aki szerencsét próbálva, újra nősülni szeretne. S ahogy sorra látogatja a falu özvegy asszonyait, megnyílik előttünk egy világ, melyről soha senki nem beszél, főleg ebben a szép korban. Bölcsességben megérett, de a fiatalságot máig őrző, szeretni való falusi öregek hétköznapjain keresztül lassacskán feltárulnak előttünk a élet legmélyebb, legintimebb és talán legfontosabb élményei... s ki hinné, hogy a szerelem, s vele a testi szerelem hol boldog, hol drámai pillanatai.
S mindezt oly humorral, bájjal, hogy lassacskán már azt sem tudjuk, mi csal könnyet a szemünkbe: a humor, a meghatottság vagy a megrendülés, hisz a komikum mögött gyakran drámai élethelyzetek, egy elmúlt kultúra szépségei illetve gyötrelmei rejlenek.

Az HBO mozicsatorna támogatásával készült dokumentumfilm sajátos történet a szerelemről és a vágyakozásról. Szereplői egy erdélyi, kis magyarlakta faluban élnek, és nem túl fiatalok. Az érzelmekkel teli, esetenként megdöbbentő alkotás a javíthatatlan romantikus, a több mint nyolcvan éves Feri bácsi szerelmi kalandjait követi nyomon a falubéli asszonyokkal. Ők azok, akik a legbelsőbb gondolataikat és álmaikat is megosztják velünk. A 25. Trieszti Filmfesztivál legjobb dokumentumfilm díjának nyertese!

Tulajdonságok:
Gyártási év: 2014
Játékidő: 70 perc
Rendező: Sós Ágnes
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető


Trafó
 
design: Sárközi Román