Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2021. január 28. csütörtök
Boldog névnapot Károly, Karola nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - cégadatok - cégismertető - súgó
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Héliosz - A Nap és az élet új nézőpontból
Grandpierre Attila - Héliosz - A Nap és az élet új nézőpontból
Grandpierre Attila
Héliosz - A Nap és az élet új nézőpontból

kiadó: Titokfejtő Lap- és Könyvkiadó
cikkszám: 11182494
ISBN: 9789637707087
megjelenés: 2015-12-15
Nincs készleten
Ár: 2500 Ft
webes rendelés esetén: 2250 Ft
 
Leírás:
Öt éves koromban azért akartam csillagász lenni, mert tudtam, hogy a Nappal kell fogllakoznom. Később ezt elfelejtettem, de a sors úgy hozta, hogy a legnagyobb felfedezéseim a Nappal kapcsolatban születtek. Több évtizeden át kutattam a naptevékenység eredetét. Amikor eljutottam a naptevékenység eredetének legvégső pontjára, sok évre elegendő munkát adott, hogy válasz találhassak a felmerült kérdésekre. A válaszok felkutatása során megváltozott a Nap természetéről alkotott elképzelésem. Azóta új fényben látom a Napot és az életet. Ebben a könyvben szeretném megosztani a Napról és az életről szerzett legfontosabb gondolatimat a földi élet minél nagyszerűbb irányba fejlődése számára.
Grandpierre Atilla

A nemzetközi szinten elismert csillagász, Grandpierre Atilla több évtizedes munkával korszakalkotó felfedezésre jutott. A felfedezés lényege, hogy a Nap nem egy merőben passzív gázgömb, hanem olyan élőlény, amely a fizikai tehetetlenséggel dacolva óriási energiákat mozgósít saját tevékenységének fenntartására. Felfedezése váratlan egyezést mutat az ősi tudással, amely szerint a Nap csodálatos szuperélőlény: Napisten, ókori nevén: Héliosz. A könyv új távlatokat nyit a Nap és az élet szeretetének és megbecsülésének történetében.
A könyv angol nyelvű kéziratát elolvasva James Lovelock, aki Gaia című világhírű könyvével megalapozta a Föld élő voltának elméletét, ezekkel a szavakkal ajánlja az olvasónak: "Ez egy ragyogó könyv, melyből a mi saját csillagunk, a Nap fényessége ragyog ránk. A komoly tudós számára alapmű a Naprendszer tudományában."

Ez a könyv nem azért íródott, hogy egy olvasmány legyen, és semmi több. Ez a könyv az élet igazabb, teljesebb megvalósításáért íródott. Ez a könyv azért íródott, hogy felfedezzük a Napot és az életet igazi, teljes fényében, az igazi Nap és a teljes élet fényében.

Tulajdonságok:
terjedelem: 247 oldal
borító: puhatáblás
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román