Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2020. december 1. kedd
Boldog névnapot Elza nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - cégadatok - cégismertető - súgó
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Isten szava minden napra 2016
Paglia, Vincenzo - Isten szava minden napra 2016
Paglia, Vincenzo
Isten szava minden napra 2016

kiadó: L'Harmattan
cikkszám: 11182563
ISBN: 9789634141006
megjelenés: 2015-12-18
Nincs készleten
Ár: 3990 Ft
webes rendelés esetén: 3591 Ft
 
Leírás:
Az Isten szava minden napra 2016 című kötet borítóján a 2015. május 23-án boldoggá avatott Óscar Arnulfo Romero érsek ikonjával köszönt olvasójára. A boldoggá avatás fényében ott állt előttünk a pásztor, aki életét adta juhaiért, különösen az elnyomottakért. Boldog Óscar Arnulfo Romero ilyen egyházképet sugározva élt, és lett ennek első vértanúja. Romero boldoggá avatása különös fényt vet arra az esztendőre, amely Ferenc pápa akarata szerint az irgalmasság éve lesz. Az irgalmasság szentévét meghirdető, Misericordiae Vultus kezdetű bullájában Ferenc pápa így ír: "Vannak pillanatok, amikor még sürgetőbb meghívást kapunk arra, hogy tekintetünket az irgalmasságra szegezzük, annak érdekében, hogy mi magunk is az Atya cselekvésének hatékony jeleivé váljunk. Ezért hirdettem meg az Irgalmasság Rendkívüli Jubileumát, mint alkalmas időt az Egyház számára, hogy erősebbé és hatékonyabbá tegye a hívok tanúságtételét."

Ez a könyv a maga szerény és egyszerű módján segíteni szeretné olvasóit abban, hogy az irgalmasság idejét az Isten Szavának meghallgatásában éljék. A folyamatos meghallgatásban válik megragadhatóvá Isten szeretetének misztériuma, amely megújítja a szíveket és a történelmet. A hívek végeláthatatlan, nagy népének részeseivé tesz minket, amely mint valami határok nélküli, lelki szentély Istenhez emeli imádságát a magunk és a világ népeinek békéjéért.

Vincenzo Paglia érsek, a Családok Pápai Tanácsának elnöke.
A borítón Boldog Óscar Arnulfo Romero ikonja, Sant’Egidio közösség, Róma.
A könyv megvásárlásával a Sant’Egidio közösség szegényeinek karácsonyi és vasárnapi ebédeit támogatja.

Tulajdonságok:
terjedelem: 508 oldal
borító: puhatáblás
fordította: Domokos György, Kató Eszter, Makay Péter, Szabó Zsuzsanna, Tóthpál Sarolta
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román