Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2020. november 30. hétfő
Boldog névnapot András, Andor nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - cégadatok - cégismertető - súgó
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Átlátszó arcok
Sebestyén Eszter - Átlátszó arcok
Sebestyén Eszter
Átlátszó arcok

kiadó: Saxum
cikkszám: 11182987
ISBN: 9789632482484
megjelenés: 2015-12-12
Utolsó darab!
Ár: 1480 Ft
webes rendelés esetén: 1332 Ft
 
Leírás:
"Az anyaság szépségeiről, örömeiről sokat lehet olvasni, hallani. A nehézségeiről, az anyaság fájdalmas részeiről már kevésbé. Számtalan anyával beszéltem a saját problémáiról, gondjairól, és kivétel nélkül mindegyik úgy érezte, egyedül van ezekkel. Azt gondolták, másoknak minden simán megy, más nők a kisujjukból rázzák ki a helyes döntéseket... És mivel ezt komolyan így gondolják, elindul egy önostorozás... Olyan jó lenne, ha tudnánk, ha elhinnénk, hogy nem vagyunk egyedül. Hogy más szülők is elfáradnak, másoknak is elegük van néha, másoknak is adódnak problémái, mindenki rengetegszer tanácstalan, és minden szülőn ki tud fogni a saját gyereke."

A pszichológus szerző az anya-gyerek kapcsolat azon buktatóiról ír a szoptatástól a testvérváráson át a párkapcsolati konfliktusokig, amelyekről többnyire nem szólnak a divatos kézikönyvekben, a sokat látogatott internetes csevegőoldalakon. A könyv kulcsszavai: szeretet, bizalom, őszinteség, hitelesség, következetesség, illúziómentesség. Ezekre van mindenekelőtt szükségünk, ha nem tökéletes anyák, hanem elég jó anyák akarunk lenni.

Tulajdonságok:
terjedelem: 171 oldal
borító: puhatáblás
sorozat: Az élet dolgai
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román