Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2020. október 20. kedd
Boldog névnapot Vendel nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - cégadatok - cégismertető - súgó
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Facebook-on
A világ végén megtalálsz
Barreau, Nicolas - A világ végén megtalálsz
Barreau, Nicolas
A világ végén megtalálsz

kiadó: Park
cikkszám: 11183168
ISBN: 9789633551868
megjelenés: 2016-02-15
készlet: Nincs készleten
Ár: 2900 Ft
webes rendelés esetén: 2610 Ft
 
Leírás:
Nicolas Barreau (1980) Párizsban született, a Sorbonne-on tanult romanisztikát és történelmet. Ma egy könyvesboltban dolgozik a Szajna bal partján, de távolról sem életidegen könyvmoly. A Thiele Kiadónál megjelent, Párizsban játszódó, nagy sikerű regényeivel lelkes olvasók tömegeit hódította meg. A nő mosolya című - és rögtön a sikerlisták élére ugró - könyve magyarul 2013-ban, az Álmaim asszonya 2014-ben jelent meg.

"Van úgy, hogy az ember százszor, ezerszer lát valamit, mielőtt először valóban meglátja."

Jean-Luc Champollion, akinek egy kis galériája van Párizs szívében, egy reggel különös levelet talál a postaládájában. Egy gyönyörű szerelmes levelet egy ismeretlen nőtől. De ki lehet ő? Jean-Luc nem sejti, hogy ettől a naptól nyugodt, kiegyensúlyozott élete egy csapásra a feje tetejére áll: már-már a rögeszméjévé válik, hogy nyomára bukkanjon a titokzatos idegennek, aki újabb meg újabb elbűvölő leveleit Principessaként írja alá. És a jelek szerint szinte mindent tud róla, mintha árnyékként követné. Talán nincs is olyan messze? Bárhogy legyen is, Jean-Luc egy dologban biztos: a világ végére is elmenne érte.

Tulajdonságok:
terjedelem: 223 oldal
borító: keménytáblás
fordította: Fodor Zsuzsa
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető


Trafó
 
design: Sárközi Román