Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2020. november 27. péntek
Boldog névnapot Virgil nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - cégadatok - cégismertető - súgó
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

2015 - Pedagógiai írások
Trencsényi László - 2015 - Pedagógiai írások
Trencsényi László
2015 - Pedagógiai írások

kiadó: Fapadoskonyv.hu
cikkszám: 11183447
ISBN: 9789633776704
megjelenés: 2016-03-04
Nincs készleten
Ár: 2600 Ft
webes rendelés esetén: 2340 Ft
 
Leírás:
Amikor az elmúlt évben egy sorozat ötödik darabjaként jelent meg szemüveges borítóval pedagógiai írásaim összegyűjtött kötete, sokáig úgy gondoltam: az írott életműre került pont.
Új élethelyzetek, új kihívások várnak rám gondoltam 2015-ben. Az életművet elegánsan a Fapadoskönyv.hu kiadó segítségével egybecsomagoltam. Immár az olvasóké a feladat, mérlegre tenni az írásokat, megítélni: melyik élte túl az évtizedeket.
Aztán nem így történt.
2015 váratlanul gazdagon termett. Bő alkalom kínálkozott az írásra, felkérések is, s örömömben és mérgemben született jegyzetek, tanulmányok.
Ezúttal tehát nem a műfaj a meghatározó, hanem az évjárat. Egy év termése: pedagógiai és a pedagógiai közélet világára reflektáló írások kerültek a kötetbe.
2015 véget ért.
Ezek szerint pályám még nem.
Köszöntöm az olvasót.
Köszönöm az A Kisgyermek, Bábjátékos, Élet és Irodalom, Gyermeknevelés, Honismeret, Iskolakultúra, Módszertani Közlemények, Múltunk öröksége, Népszabadság, Népszava, Neveléstörténet, Neveléstudomány Kutatás, Fejlesztés, Innováció, Tani-tani, Tanító szerkesztőségének, hogy annak idején befogadta kézirataimat.

Tulajdonságok:
terjedelem: 349 oldal
borító: puhatáblás
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román