Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2021. január 18. hétfő
Boldog névnapot Piroska nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - cégadatok - cégismertető - súgó
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

A mélységek evangelizációja
Pacot, Simone - A mélységek evangelizációja
Pacot, Simone
A mélységek evangelizációja

kiadó: Sarutlan Kármelita Nővérek
cikkszám: 11183476
ISBN: 9789632100067
megjelenés: 2016-03-04
Nincs készleten
Ár: 2400 Ft
webes rendelés esetén: 2160 Ft
 
Leírás:
Sokan vannak, akik nem tudják összeegyeztetni pszichikai valójukat a lelki élet követelményeivel. Lehetséges-e keresztény módon viszonyulni a szégyenhez, a szenvedéshez vagy a gyűlölethez? A mélységek evangelizációja című könyv Isten Igéjének hallgatására buzdít, s az Ige fényénél akar elvezetni a lét egységének élményéhez.

Az olvasó egészen konkrét módon találkozik a Szentháromságos Isten kegyelmével, mely emberi lényének minden rétegét megeleveníti - azokat is, melyek súlyos sérüléseket szenvedtek a múltban. A könyv végigvezet bennünket a lelki és pszichikai élet útvonalain, s közben Isten szeretetével és igazságával szembesít. Lehetővé teszi, hogy felismerjük a múltban megkezdett halálos utakat, és segít letérni róluk, hogy Krisztust követve a valódi élet útját válasszuk. Simone Pacot címzetes ügyvéd a párizsi Fellebviteli Bíróságon. A Beteszda Társulat tagjaként hosszú évek óta szervez olyan konferenciákat, melyek a lélek mélyének evangelizációját szolgálják.

Tulajdonságok:
terjedelem: 300 oldal
borító: puhatáblás
fordította: Somorjai Gabriella
megjegyzés: második, változatlan kiadás
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román