Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2020. december 3. csütörtök
Boldog névnapot Ferenc, Olívia nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - cégadatok - cégismertető - súgó
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

A szerzetes és a pszichiáter
Hallier, P. Amédée - Megglé Dr., Dominique - A szerzetes és a pszichiáter
Hallier, P. Amédée - Megglé Dr., Dominique
A szerzetes és a pszichiáter

kiadó: Sarutlan Kármelita Nővérek
cikkszám: 11183806
ISBN: 9786155120251
megjelenés: 2016-04-04
Nincs készleten
Ár: 1950 Ft
webes rendelés esetén: 1755 Ft
 
Leírás:
Ez a könyv egy szerzetes és egy pszichiáter találkozásainak eredménye. Az egyik a kolostor magányában, a másik a világ lüktetésében él. Egyetlen közös vonásuk az emberi kaland iránti érdeklődésük. A könyvben szembesítik a mai emberrel és a szenvedéssel kapcsolatos gondolataikat.
Beszélgetéseik központjában az élet értelmének nehéz és bizonytalan kérdése áll. Szóba kerül az élettel kapcsolatos undor, a rendszeresen feltörő "mire jó", amely korunk valóságos betegsége, és aláaknázza életünket. Beszélnek a férfi és a nő nagy szembesüléséről, és természetes boldogság kereséséről is, amely öröktől fogva mozgat minden embert. Az emberi kalandba beillesztik a hitet és a reményt is, amely az életet izgalmassá és szenvedélyessé teszi. Józan, feszültséggel teli, meglepő könyv.
A 82 esztendős Amédée atya ciszterci szerzetes egy normandiai trappista apátságban, ahol sok fiatallal és házaspárral találkozik. Életereje és humora miatt a környék lakói "turbó-szerzetesnek" nevezték el.
Dominique Megglé 41 éves pszichiáter, nős, hat gyermek édesapja. A touloni katonai kórházban dolgozik, a Milton H. Erichson Méditerranée Intézet elnöke, a rövid terápiák szakértője

Tulajdonságok:
terjedelem: 183 oldal
borító: puhafedelű
fordította: Richard Andrea
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román