Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2020. december 3. csütörtök
Boldog névnapot Ferenc, Olívia nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - cégadatok - cégismertető - súgó
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Stigmata - Akik Krisztus sebhelyeit viselik
Hesemann, Michael - Stigmata - Akik Krisztus sebhelyeit viselik
Hesemann, Michael
Stigmata - Akik Krisztus sebhelyeit viselik

kiadó: Szent István Társulat
cikkszám: 11184674
ISBN: 9789632776187
megjelenés: 2016-05-20
Nincs készleten
Ár: 3600 Ft
webes rendelés esetén: 3240 Ft
 
Leírás:
A stigmák a keresztény misztika legtitokzatosabb jelenségei közé tartoznak. Éjszaka, vagy a Megfeszített látása közben tűnnek elő, és gyakran kísérik egyéb jelenségek: lebegés, prófétálás, bilokáció stb. A stigmák, Krisztus sebhelyei évszázadok óta foglalkoztatják a hívőket éppúgy, mint a kételkedőket. Bár az újabb eseteket orvosok és pszichiáterek alaposan megvizsgálták, ugyanúgy nem találnak rá magyarázatot, mint korábban.

A 24. Szent István Könyvhéten Stephanus-díjban részesülő történész, író ebben az elgondolkodtató könyvében üdítő modernséggel tárgyalja a legismertebb stigmatizáltak: Assisi Szent Ferenc, Sienai Szent Katalin, Páter Pio történetét, azonban nem ragad le ezeknél a "klasszikus" eseteknél. A színes képmelléklettel gazdagított kötet részletesen tudósít az 1990-es évek stigmatizációs eseteiről, amelyek vizsgálatában vezető pszichiáterek, ideggyógyászok és orvosok vettek részt, és idézi figyelemfelkeltő eredményeiket, amelyek bizonyítják a hihetetlent: akár isteni erővel, akár önszuggesztióval jönnek létre - a stigmák szétfeszítik a természet törvényeinek kereteit.

Tulajdonságok:
terjedelem: 408 oldal
borító: keményfedelű
fordította: Dr. Diós István
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román