Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2021. január 19. kedd
Boldog névnapot Sára, Márió nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - cégadatok - cégismertető - súgó
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

A Kalózkirály fiai
Balassa Bence - A Kalózkirály fiai
Balassa Bence
A Kalózkirály fiai

kiadó: Colorcom
cikkszám: 11184782
ISBN: 9786158039314
megjelenés: 2016-05-26
Utolsó darab!
Ár: 4985 Ft
 
Leírás:
A lebilincselően izgalmas ifjúsági regény főhőse, Baltazár, tengeri és szárazföldi kalandok sorát éli és harcolja végig. A történet kezdetén Baltazár jaffnai kisiskolás, de iskola helyett csínytevésekbe keveredik. Később azonban komoly kalandok várják, felnőttek harcába csöppen. Idegen népekkel találkozik, eljut távoli helyekre, ahonnan másokat is segítve menekülnie kell. Apja, Lorenzo Gonzales, a Tűzbika hajóskapitánya, és édesanyja, a féltő Veronica nemes asszony maguk is a becsületükért, a hazájukért küzdenek az öntelt és hataloméhes don Cristobal, a jaffnai alkirály, illetve a Mór, a hírhedt Kalózkirály ellen. Többször is úgy hiszik, hogy a fiuk elveszett, nem látják többé, de Baltazár mindig tartogat újabb meglepetéseket. A Tűzbika legénységével együtt, a szárazföldi erőkkel összefogva bátran és hűségesen küzd az imádott hajóért, a szeretett városért, a csodált mesteréért. És persze apjáért is, akihez a sok és hosszú távollét ellenére ezer szállal kötődik. A szerző a történet végére is tartogat meglepetést: olyan családi titokra derül fény, ami segít megérteni, hogy a nagy távolság ellenére mi minden közös bennünk.

Balassa Bence (43) első szépirodalmi könyvét, a Kalózkirály fiait, fejezetenként küldte haza kisfiának az afganisztáni rendőri misszióból, ahol szolgált. Hamarosan elkészül a történet folytatásával, a könyv második részével.

Tulajdonságok:
terjedelem: 393 oldal
borító: puhatáblás
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román