Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2021. január 19. kedd
Boldog névnapot Sára, Márió nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - cégadatok - cégismertető - súgó
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

A mosómedve, aki ki akarta mosni a világot
Lakatos István - A mosómedve, aki ki akarta mosni a világot
Lakatos István
A mosómedve, aki ki akarta mosni a világot

kiadó: Kolibri
cikkszám: 11185184
ISBN: 9786155501784
megjelenés: 2016-06-09
Nincs készleten
Ár: 2499 Ft
webes rendelés esetén: 2249 Ft
 
Leírás:
Egy különös, Messzi-messzi Nagyvárosban újra fenyeget a vég... A Földet gonosz űrmosómedvék támadják meg, hogy végre tisztára mossák Mángorló nevű mosógép-anyahajójukkal. Emma és Tesla, na meg furcsa barátaik persze szeretnék megakadályozni ördögi csutakolótervüket. Tesla felébreszti klónjait, és színre lép Szotyola néni, a rettegett öreg néni... Űrcsaták, furcsa találmányok és még több kaland vár rád, mint amit A majdnem halálos halálsugárban már átélhettél. Te csak ülj, mint a moziban, és olvass! A képregényeiről, az IBBY-díjáról és a Lencsilányról méltán híres Lakatos István "legőrültebb" képesregénye folytatódik!

Amikor az előző történetben Emma véletlenül beindította az INTERPLANETÁRIS KOTKODÁCSOLÓT, én nagyon izgultam, hogy meg ne hallják a mélyűr csirkeszörnyei, mert akkor JAJ NEKÜNK! Ők ugyanis addig kapirgálnák a Földet, míg semmi sem maradna belőle, arról nem is beszélve, hogy minden tele lenne tollakkal. De sajnos meghallották, és amint befejezték egy apró termetű, barátságos idegen faj felcsipegetését, hatalmas flottájuk elindult a Föld felé. Csakhogy: a GONOSZ ŰRMOSÓMEDVÉK éppen arra jártak. Ők pedig mániákusan kimosnak mindent. Bolygókat, üstökösöket, sőt még a fekete lyukakat is. És most Potpuri, a vezetőjük észrevette a csirke űrflottát, és kiadta a parancsot egy FÉKEZETT HABZÁSÚ TÁMADÁSRA. És ekkor kitört a világegyetem legnagyobb űrcsatája!

Tulajdonságok:
terjedelem: 207 oldal
borító: puhatáblás
sorozat: Emma és Tesla 2.
megjegyzés: ÜKH 2016
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román