Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2020. december 1. kedd
Boldog névnapot Elza nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - cégadatok - cégismertető - súgó
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

A megbocsátás mint Isten ajándéka
Berna, Rosmarie - A megbocsátás mint Isten ajándéka
Berna, Rosmarie
A megbocsátás mint Isten ajándéka

kiadó: Sarutlan Kármelita Nővérek
cikkszám: 11185340
ISBN: 9786155120268
megjelenés: 2016-06-20
Nincs készleten
Ár: 1890 Ft
webes rendelés esetén: 1701 Ft
 
Leírás:
Megbocsátani és megbocsátást elfogadni egyaránt nehéz. Ahol azonban sikerül, ott új élet kezdődik. E könyv oda kíván elvezetni. Azokat az előadásokat tartalmazza, melyeket Rosmarie Berna lelkigyakorlatos kurzusként több alkalommal "Istentől elfogadni a megbocsátást - Isten előtt megbocsájtani" címmel a birkenwerderi Kármel lelkigyakorlatos házában tartott. Az ott elmondottakon túl itt olyan gondolatokat és felismeréseket is megfogalmaz, melyek az előadások kereteit szétfeszítették volna. - A könyv otthon, a mindennapokban is lehetővé teszi a lelkigyakorlatos út követését.
Rosmarie Berna, Dr. phil. (szül. 1930) szabadfoglalkozású pszichoterapeutaként él a svájci Thalwilben; a Református Egyház és a Terézi Kármel-Közösség (TKG) tagja. Évek óta lelki beszélgetések és kármelita lelkigyakorlatok kísérőjeként is tevékenykedik. E könyv kilenc fejezetét azon a számtalan csendes napon jegyezte le, melyet a birkenwerderi kármelita kolostor vendégházában eltöltött.

Tulajdonságok:
terjedelem: 229 oldal
borító: puhatáblás
fordította: Mészáros Erzsébet
sorozat: A Kármel látóhatára
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román