Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2020. október 26. hétfő
Boldog névnapot Dömötör nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - cégadatok - cégismertető - súgó
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Facebook-on
Bögre azúr
Varró Dániel - Bögre azúr
Varró Dániel
Bögre azúr

kiadó: Jelenkor
cikkszám: 11187178
ISBN: 9789636766498
megjelenés: 2016-10-18
készlet: Utolsó darab!
Ár: 2499 Ft
webes rendelés esetén: 2249 Ft
 
Leírás:
Először 1999-ben jelent meg ez a - mára kultikussá vált - verseskötet, melyben egy ifjú költő tizenhat és húszéves kora között írt költeményeit gyűjtötte össze. Varró Dániel saját bevallása szerint attól tartott, lelepleződik, hogy zsengéit olvasva kiderül, versei mögött nincs semmiféle komolyság. Hangja azonban olvasók ezreit hódította meg, és tette Varró Dani-rajongókká.

"Ritkán látható nagy siker Varró Dániel első kötete - írta Bedecs László a Jelenkor folyóiratban. - Már a könyvheti megjelenés utáni napokban elkapkodták, a szerző tehetségét pedig a gyorsan megszületett recenziók és a legkülönbözőbb olvasói közösségektől érkező díjak is elismerték, sőt kiemelték." És a szenzációs debütálást követő tizenhét évben az is kiderült, amit az ifjú pályatárs köszöntésekor Orbán Ottó még csak találgat: "Felnőtt fejjel dől el, mi lesz belőled, / Költő vagy trükkös mesterverselő..."

"Varró Dániel pályakezdése a Bögre azúr című verseskönyvvel az utóbbi idők egyik leghatározottabb, legegyenletesebb teljesítménye. És ez így - véleményem szerint - nem túlzás."
Borbély Szilárd

Tulajdonságok:
terjedelem: 101 oldal
borító: keménytáblás
illusztrálta: Rácz Nóra
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető


Trafó
 
design: Sárközi Román