Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2020. október 30. péntek
Boldog névnapot Alfonz nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - cégadatok - cégismertető - súgó
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Facebook-on
Lélek és világegyetem - A lélek újjászületése
Grandpierre Attila - Lélek és világegyetem - A lélek újjászületése
Grandpierre Attila
Lélek és világegyetem - A lélek újjászületése

kiadó: Titokfejtő Lap- és Könyvkiadó
cikkszám: 11188215
ISBN: 9789637707094
megjelenés: 2016-12-06
készlet: Nincs készleten
Ár: 2500 Ft
webes rendelés esetén: 2250 Ft
 
Leírás:
Mire jó a pénz, a siker, ha eközben lelkünk sorvad, ha lelkünk mélyén valami nincs rendben, ha elidegenedésre vezet önmagunktól, az emberiségtől és a Természettől? Életfontosságú észrevenni, hogy a lélek, a lelki épség és szépség a legértékesebb kincsünk az életben.

Életünk forrása, hajtóereje, színtere és boldogsága, az emberi lélek, az elmúlt évszázadokban fokozatosan leértékelődött és háttérbe került. Az ember érzelmi lényként születik, és arra hivatott, hogy ép lélekkel élje át az életét. A mai világban azonban egyre nő az elidegenedés eredeti önmagunktól és a Természettől. Az emberiség történelmi jelentőségű eseményei ma a lélek színterén zajlanak. Minden tudás közül a legfontosabb az élnitudás. Könyvünk útikalauz az elidegenedés megértéséhez és legyőzéséhez, lelkünk teljes fényének felfedezéséhez, feltárja a lélek tiszteletének több mint 7000 éves eszmetörténetét, megvilágítva az elidegenedés legyőzéséhez vezető utat. Eközben fény derül az emberiség rendkívüli múltjára, az ősi bölcsesség, a Természet-vallás és a legújabb tudományos eredmények megdöbbentő, részletekbe menő egyezéseire. Ez a könyv azért íródott, hogy megalapozza a lélek újjászületésének korszakát.

Tulajdonságok:
terjedelem: 208 oldal
borító: puhatáblás
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető


Trafó
 
design: Sárközi Román