Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2021. május 9. vasárnap
Boldog névnapot Gergely nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - szállítás - cégismertető
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Keresztények is lehetnek depressziósak - Remény és segítség
Murray, David P. - Keresztények is lehetnek depressziósak - Remény és segítség
Murray, David P.
Keresztények is lehetnek depressziósak - Remény és segítség

kiadó: Koinónia
cikkszám: 11189133
ISBN: 9789731651507
megjelenés: 2016-02-22
Utolsó darab!
Ár: 1990 Ft
webes rendelés esetén: 1791 Ft
 
Leírás:
"Talán kétségbeesve vetted kézbe ezt a kis könyvet. Talán mint annyi keresztény, titkolod, hogy mentális vagy érzelmi válságba kerültél - mondjuk depresszióba estél, vagy pánikrohamaid vannak -, és sokféle gyógymódot kipróbáltál, de ahelyett, hogy javult volna, csak romlott az állapotod. Vagy talán valamelyik családtagod szenved ilyen módon, és nem tudod, hogy reagálj a helyzetére, vagy miként segíts neki. Esetleg lelkipásztorként érzed tehetetlennek magad, mert valamelyik kedves bárányod mentális válságban van. Bármilyen okból is nyitottad ki ezt a könyvet, remélem, találsz benne valamit, ami segítségedre lehet a szenvedéseidben, vagy útmutatást ad, hogy mások szenvedésein enyhíthess."

David P. Murray amerikai teológus, író 1966-ban született Skóciában. 2007-ig szülőföldjén szolgált, Lochcarron és Stornoway lelkészeként. 2007 augusztusától az egyesült államokbeli Grand Rapids Teológiai Szemináriumán tanít. Számos könyv - többek között a Jesus on Every Page szerzője, a Head Heart Hand internetes oldal népszerű bloggere. A Keresztények is lehetnek depressziósak az első, magyar nyelven megjelenő kötete.

Tulajdonságok:
terjedelem: 161 oldal
borító: puhatáblás
fordította: Mihály Emőke
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román