Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2020. október 31. szombat
Boldog névnapot Farkas nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - cégadatok - cégismertető - súgó
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Facebook-on
Kell-e nekünk demokrácia? - A diktatúrának engedelmeskedni, a demokráciát...
Almási József - Kell-e nekünk demokrácia? - A diktatúrának engedelmeskedni, a demokráciát...
Almási József
Kell-e nekünk demokrácia? - A diktatúrának engedelmeskedni, a demokráciát...

kiadó: Publio
cikkszám: 11189492
ISBN: 9789634245834
megjelenés: 2017-03-22
készlet: Nincs készleten
Ár: 1190 Ft
webes rendelés esetén: 1071 Ft
 
Leírás:
2010-ben Orbán Viktor a maga szemszögéből jól választotta ki egyenként pártja képviselőit és kormánya tisztségviselőit. Úgy látszik, a képviselők többségének fogalma sem volt arról, hogy a kormányfő közreműködésükkel mit fog művelni Magyarországgal. Miközben a Parlamentben folyamatosan nyomták az ilyen olyan törvények - az új alkotmány, azaz "Alaptörvény" - elfogadásához a szavazógombot, észre sem vették, hogy mindez a jogállam lebontásához, a gazdasági fejlődés "megöléséhez" vezetett. S miközben egy szűkebb réteg élvezheti az általuk jogalkotással adott kedvezményeket, az ország lakosságának közel fele elszegényedett, több százezer fiatal honfitársunk munkát vállalni külföldre kényszeredett.
A Fidesz-KDNP hatalom az alkotmányos puccsal egy - az un. "Centrális erőtérből" irányított- "parlamentáris diktatúrát" hozott létre. A demokrácia intézményeinek többségét uralma alá vonta Egy szűk csoport, sőt egy személy kezében összpontosul a hatalom:- a közintézmények és a hivatalok élén saját emberei ülnek, tehát megvalósult a hatalom kizárólagos birtoklása, ami úgy ahogy van alkotmányellenes.

Tulajdonságok:
terjedelem: 60 oldal
borító: puhatáblás
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető


Trafó
 
design: Sárközi Román