Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2020. október 22. csütörtök
Boldog névnapot Előd nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - cégadatok - cégismertető - súgó
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Facebook-on
A dzsihád és a Nyugat öngyilkossága
Lisicki, Pawel - A dzsihád és a Nyugat öngyilkossága
Lisicki, Pawel
A dzsihád és a Nyugat öngyilkossága

kiadó: Aeramentum
cikkszám: 11189495
ISBN: 9786155475177
megjelenés: 2017-03-22
készlet: Nincs készleten
Ár: 3490 Ft
webes rendelés esetén: 3141 Ft
 
Leírás:
"Míg Rómában újabb mecseteket építenek, Mekkában minden hitetlennek meg kellene halnia, ha meg merészelne jelenni a városban. Röviden fogalmazva: a muszlimok hűek maradtak ahhoz, amit a hitük szerint Istentől hallott Mohamed, a keresztények pedig ahhoz igazították a Jézustól tanultakat, amit a világ követelt tőlük. Az előbbiek még mindig harcolnak Allah uralmáért, az utóbbiak láthatóan arra a belátásra jutottak, hogy Krisztus nyilvános uralma már idejétmúlt, fölösleges konfliktusforrás. Az előbbiek nap mint nap meg akarják hódítani a világot Allahért, az utóbbiak kijelentették, ha Isten arra vágyik, hogy minden ember üdvözüljön (1Tim 1), akkor úgy is történt a gyakorlatban. A muszlimok még mindig azt akarják, hogy az egész világ alárendelje magát Allahnak; a keresztények álláspontja szerint a harc véget ért."

Ehhez hasonlóan nehéz kérdéseket feszeget Paweł Lisicki (újságíró, esszéista és műfordító) a Lengyelországban rendkívül sikeressé vált könyvében.

Tulajdonságok:
terjedelem: 229 oldal
borító: puhatáblás
fordította: Pálfalvi Lajos
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető


Trafó
 
design: Sárközi Román