Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2020. október 30. péntek
Boldog névnapot Alfonz nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - cégadatok - cégismertető - súgó
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Facebook-on
Kérdések és válaszok az Európai Unióról
Kérdések és válaszok az Európai Unióról

Kérdések és válaszok az Európai Unióról

kiadó: Napvilág
cikkszám: 11189607
ISBN: 9789633380826
megjelenés: 2012-03-28
készlet: Utolsó darab!
Ár: 2400 Ft
webes rendelés esetén: 2160 Ft
 
Leírás:
Miért tudunk olyan keveset az Európai Unióról? Egyáltalán, keveset tudunk-e róla? A könyv szerzői és kiadója nem így gondolják, sőt. A birtokunkban lévő tudáshalmaz nagyon is bő, ám meglehetősen rendezetlen. E kiadvánnyal ahhoz kívánunk segítséget adni, hogy a magyar átlagember eligazodjon az Unió kapcsán a fejében hemzsegő személy- és intézménynevek, állítások és kérdések között.

A Kérdések és válaszok az Európai Unióról célja tehát, hogy széles körben megismertesse az érdeklődő magyar emberekkel - akik egyben az Európai Unió polgárai - az integráció működésének, felépítésének legérdekesebb elemeit, és közérthető válaszokat adjon a mindennapokban és a médiában rendszeresen felmerülő kérdésekre és kételyekre. A kötet minden olvasó igényeinek megfelelően teszi fel és válaszolja meg a nem ritkán szakmailag és politikailag egyaránt vitatott kérdéseket. A kötetben tematikus bontás található a kérdésekről, a rájuk adott válaszok terjedelme fél és másfél oldal közötti.

Tulajdonságok:
terjedelem: 113 oldal
borító: puhatáblás
sorozat: Kérdések és válaszok
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető


Trafó
 
design: Sárközi Román