Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2021. január 26. kedd
Boldog névnapot Vanda, Paula nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - cégadatok - cégismertető - súgó
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

A partita művészete - Johann Sebastian Bach a-moll szóló fuvolaművének...
Lanczkor-Kocsis Krisztina - A partita művészete - Johann Sebastian Bach a-moll szóló fuvolaművének...
Lanczkor-Kocsis Krisztina
A partita művészete - Johann Sebastian Bach a-moll szóló fuvolaművének...

kiadó: L'Harmattan
cikkszám: 11191398
ISBN: 9789634142881
megjelenés: 2017-07-17
Nincs készleten
Ár: 3500 Ft
webes rendelés esetén: 3150 Ft
 
Leírás:
Lanczkor-Kocsis Krisztina

Fuvolaművész. Több hazai és nemzetközi fuvolaverseny díjazottja. Doktori fokozatát 2014-ben "summa cum laude" minősítéssel szerezte meg a budapesti Zeneakadémián.

"Lanczkor-Kocsis Krisztina alapos és kitartó, magas színvonalú tudományos munkája során az utóbbi évek egyik legkiemelkedőbb, komplex doktori értekezése született meg - a teljes bachi életműre való rálátással, modern szemlélettel, korabeli források és elméleti munkák felhasználásával."
Kamp Salamon

"A disszertáció egyedülálló a maga nemében, hiszen a Partita ilyen módon való és ilyen magas szintű elemzésére, feldolgozására, továbbgondolására, érvek és ellenérvek ütköztetésére ilyen terjedelemben és ilyen részletességgel legjobb tudomásom szerint mindeddig nincs példa a szakirodalomban. (...) Nemcsak magáról a vizsgált műről nyújt számunkra új, eredeti, szinte felbecsülhetetlen számú és értékű információt, hanem a korról, a fuvolairodalomról, magáról a hangszerről, valamint a korabeli zenei gondolkodásmódokról."
Matuz István

A már létező elméletek mellett igyekeztem további bizonyítékokat gyűjteni, a feltételezéseket továbbgondolni, és minden lehetséges ok-okozati összefüggést fölvázolni a különböző témák elemzése során. Kutatásaim során nem egy "fehér", a szakirodalom által még nem tárgyalt területbe ütköztem; ezeket igyekeztem lehetőség szerint kitölteni, és reményeim szerint ezekben a kérdéskörökben munkám hiánypótlónak bizonyul.

Tulajdonságok:
terjedelem: 308 oldal
borító: puhatáblás
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román