Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2021. január 17. vasárnap
Boldog névnapot Antal, Antónia nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - cégadatok - cégismertető - súgó
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

High Voltage - Angus Young élete
Apter, Jeff - High Voltage - Angus Young élete
Apter, Jeff
High Voltage - Angus Young élete

kiadó: Helikon/Trubadur
cikkszám: 11195356
ISBN: 9789632279770
megjelenés: 2018-04-16
Készleten
Ár: 3999 Ft
webes rendelés esetén: 3599 Ft
 
Leírás:
Angus Young, az AC/DC egyik alapítója, a banda utolsó megmaradt eredeti tagja több mint negyven éve arca, hangja és néha kivillantott csupasz alfele a legendás ausztrál rockzenekarnak.
Védjegyének számító iskolai egyenruhájában, nyakában ikonikus Gibson SG gitárjával Angus hosszú utat járt be, mire zenekarának külvárosi kocsmákban adott korai fellépései végül több tízezres stadionkoncertekké nőtték ki magukat, ő maga pedig egy emigráns skót munkáscsalád ismeretlen gyermekéből a hard rock világhírű gitárosává lett. A Magasfeszültség az első olyan könyv, amely kizárólag Angus alakjára koncentrálva meséli el a zenekar viszontagságokkal és sikerekkel teli kalandos történetét, magával ragadó részletességgel bemutatva, ahogyan Angus egyedülálló gitárjátéka, fáradhatatlan színpadi energiája és csillapíthatatlan sikeréhsége évtizedeken át nem csak egyben, de egyúttal a rockzene csúcsán is tartotta az AC/DC-t.

Angus Young 1955-ben született Glasgowban. Ötéves kora óta gitározik, és szemmel láthatóan nem tervezi abbahagyni. Családjával 1963-ban költözött át Ausztráliába, tíz évvel később bátyjával, Malcolmmal itt alapították meg az AC/DC-t, minden idők egyik legnagyobb rockzenekarát, egyúttal legjövedelmezőbb zenei vállalkozását. Számos halhatatlan szám szerzője, a rock legjobb húrnyűvőit felvonultató toplisták állandó szereplője, valamint összetéveszthetetlen színpadi kiállású, fáradhatatlan showman. Ha épp nem a világot jelentő deszkákat szántja fel korát meghazudtolva, alteeni otthonában él és gitározik – bár számára a kettő egy és ugyanaz.


Tulajdonságok:
terjedelem: 279 oldal
borító: puhatáblás
fordította: Bajtai Zoltán
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román