Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2021. január 27. szerda
Boldog névnapot Angelika nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - cégadatok - cégismertető - súgó
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Az érzékfeletti ember antropozófiai megvilágításban
Steiner, Rudolf - Az érzékfeletti ember antropozófiai megvilágításban
Steiner, Rudolf
Az érzékfeletti ember antropozófiai megvilágításban

kiadó: ABG Rent
cikkszám: 11197561
ISBN: 9786155806025
megjelenés: 2018-09-21
Készleten
Ár: 2700 Ft
webes rendelés esetén: 2430 Ft
 
Leírás:
"Így a halál után az ember előtt megjelenő kozmikus képpel a saját erkölcsi tetteinek megvilágítása jelenik meg. Földi életünk alatt ez bennünk rejlett, és akkor lelkiismeretünkként hangzott fel halkan. Most, a halál után objektíven pillantjuk meg. Tudjuk, hogy ez mi magunk vagyunk, és a halál után ennek kell körülvennie minket. Ekkor kérlelhetetlenek vagyunk saját magunkkal. Mert ez a megvilágítás nem igazodik olyan kényelmesen ahhoz, amit itt előadhatnánk, amikor vétkeinket meg akarnánk bocsátani, és jó tetteinket ki akarnánk emelni, hanem az, ami belőlünk kisugárzik, kérlelhetetlen bíró, aki világosan megmutatja, hogy mit értek tetteink. Maga a lelkiismeret kozmikus impulzus lesz, ami a halál után rajtunk kívül működik.
Ezek a dolgok vezetnek minket a földi embertől az érzékfeletti emberhez. És elmondhatjuk, hogy a földi embert, aki a születéssel keletkezik, és a halállal elmúlik, meg lehet érteni az antropológiával, ahogyan ma szokás. Az érzékfeletti embert, aki csak áthatja magát a földi anyagokkal, hogy kifelé megmutassa magát, a magasabb embert az antropozófiával kell megérteni.
Ezt fogjuk tenni az előadások során."

Tulajdonságok:
terjedelem: 131 oldal
borító: puhatáblás
fordította: Wirth-Veres Gábor
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román