Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2020. december 4. péntek
Boldog névnapot Borbála, Barbara nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - cégadatok - cégismertető - súgó
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Lady Macbeth - DVD (16)
Oldroyd, William - Lady Macbeth - DVD (16)
Oldroyd, William
Lady Macbeth - DVD (16)

kiadó: Kultúrbarlang
cikkszám: 11199103
ISBN: 5999546338485
megjelenés: 2017-12-21
Készleten
Akciós ár: 490 Ft
Régi ár: 1990 Ft
 
Leírás:
Nadezhda (Margita Gosheva) tanítónő egy általános iskolában, és amikor az egyik diákját meglopják az osztályteremben, nyomozásba kezd, hogy megtalálja a tettest. Megszállottja lesz a bűntény felderítésének, noha odahaza sokkal nagyobb gondjai vannak: hála adósságainak, amelyet munkanélküli, részeges férjének köszönhet, a bank éppen ki akarja dobni őket és kislányukat a házukból. A becsületes és szigorú elvek szerint élő Nadezhda egyre mélyebbre sodródik munkahelyén és magánéletében egyaránt, kétségbeesett és megalázó megoldásokhoz kell folyamodnia összeomló élete megmentésére.

A rendezőpáros bemutatkozó nagyjátékfilmje szenvtelenül és brutális őszinteséggel beszél a kisember tehetetlenségéről és a tanárok társadalmi megbecsültségének hiányáról napjaink pénz uralta világában. A hűvös, letisztult és precíz történetmesélés, valamint a minden szentimentalizmust mellőző, szorongató atmoszféra csak növeli A lecke érzelmi hatását.

Műfaj: Dráma
Rendező: William Oldroyd
Színészek: Bill Fellows, Christopher Fairbank, Florence Pugh
Készítés éve: 2017
Játékidő: 89 perc
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román