Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2021. január 16. szombat
Boldog névnapot Gusztáv nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - cégadatok - cégismertető - súgó
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

A Nap Kapuja - Lélekregény
Erdélyi Lili Ada - A Nap Kapuja - Lélekregény
Erdélyi Lili Ada
A Nap Kapuja - Lélekregény

kiadó: Fekete Sas
cikkszám: 11201422
ISBN: 9786155568763
megjelenés: 2019-05-30
Készleten
Ár: 2800 Ft
webes rendelés esetén: 2520 Ft
 
Leírás:
Benvenuta egyedül vág neki az - álom vezérelte - idegenbe vezető útnak, mialatt minden lépése újra szembesíti önmagával. Új életterében persze találkozik néhány sorsfordító személyiséggel...
A főszereplővel azonosulva engedjük, hogy az ő sorsának víziószerű eseményei szembesítsenek bennünket is az abszurd(nak tűnő) helyzetek megvilágosító hatásával, és a saját valóság(unk) szürrealitásával. Igazi beavatássá válik az a folyamat, ahogyan Mesterével összehozza a sors és hozzá költözve, mellette dolgozhat a proszektúrán. Haladva a történetében, néhány állomás után már nem vagyunk benne biztosak, hogy mikor és hol is járunk... Közben egy talányos Új Kísértés mellé sorsszerűen lép be a képbe Egykori Szerelme is. Mindegyik út másfelé terelné... Vagy mégsem a választásról szól a kihívás? A bizalom és az önbizalom próbatételei, a személyes sors fölismerése és fölvállalása; a velük járó lelki útvesztők (kényszer) helyzetei ezek. Elakad vajon a kétségek bozótjában? Lehetnek ebből értékes változásokat motiváló fölismerések? Spirituális személyiségfejlődés? Az út a cél: az Átlényegülés!

"... A kofferemre gömbölyödve már alig érzem a testem... a jelent, a múltat, a jövőt... Időn kívüli ködös képek érzetei úsznak egymásba... Mintha valaki azt akarná, hogy ezen a vonagló sínhüllőn elringatódjam és valami más tudatállapottal ébredve érkezzem ezekből a köztes víziókból a Nagy Álomba! Egy új valóságba, egy másik országba vagy egy másik világba..."
Egyre többen indulunk el az álmaink és a jelek után. És egyre többen múlatjuk tékozló napjainkat a mindent halogató álomvilágunkban. És már egyre többen tudjuk azt is, hogy van élet a megszokott, belakott terünkön túl. Sőt az életen túl is. Azt tanítják, örök az életünk. De akkor miért van ez az élet, ez, amibe belehalunk? Egyáltalán meddig tart az Élet? E kérdések mentén indulunk el a Főszereplővel kalandos, eseménydús és benső vívódásokkal teli önnevelő útján. A levélregény formában az olvasó a főszereplővel együtt tapasztalhat meg egy titokzatosnak tűnő, ám annál bensőségesebb másik világot.

Tulajdonságok:
terjedelem: 248 oldal
borító: puhatáblás
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román