Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2020. október 27. kedd
Boldog névnapot Szabina nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - cégadatok - cégismertető - súgó
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Facebook-on
Eszter
Turóczi Ildikó - Eszter
Turóczi Ildikó
Eszter

kiadó: Syllabux
cikkszám: 11201495
ISBN: 9786155578540
megjelenés: 2016-06-05
készlet: Raktáron
Ár: 2835 Ft
webes rendelés esetén: 2552 Ft
 
Leírás:
Ki lehet mozdítani egy független, életével elégedett, magabiztos nőt a megszokott mindennapjaiból? A karrier és a társadalmi rang helyett mi adhat értelmet egy vidám, nyugtalan és nyughatatlan, intelligens és érzékeny nő életének?

Mi fér a poggyászba? Néhány ruhadarab, néhány nélkülözhetetlennek vélt tárgy, talán egy illat. Neki lehet vágni ennyivel a világnak?

Valóság és képzelet, kint és bent között egy félig nyitott ajtó jelenthet átjárást. Hogyan tovább, ha kattan a zár, és a csukódó ajtóra tömör, egyszavas üzenet kerül: "ELMENTEM"?

Turóczi Ildikó pályáját orvosként és anyaként kezdi Erdélyben, majd a háziorvosként folytatja; addiktológiát, pszichodrámát, keleti gyógyászatot tanul.

Spanyolországi zarándoklata után a szabadúszó életpályát választja. Afrikába megy, önkéntesként dolgozik, kórházat alapít, majd gyermektámogatási programot szervez. Szabadidejében ír, kutat, publikál.

Tulajdonságok:
terjedelem: 192 oldal
borító: puhatáblás
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető


Trafó
 
design: Sárközi Román