Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2021. január 16. szombat
Boldog névnapot Gusztáv nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - cégadatok - cégismertető - súgó
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Az alkony kapui - Ragyogva megöregedni
Aleixandre, Dolores - Az alkony kapui - Ragyogva megöregedni
Aleixandre, Dolores
Az alkony kapui - Ragyogva megöregedni

kiadó: Sarutlan Kármelita Nővérek
cikkszám: 11203647
ISBN: 9786155120640
megjelenés: 2019-11-04
Készleten
Ár: 2600 Ft
webes rendelés esetén: 2340 Ft
 
Leírás:
Bár senki nem vonja kétségbe, hogy megöregszünk, az öregedés folyamata többnyire felkészületlenül ér bennünket és nagy erőkkel arra késztet, hogy az uralkodó szociokulturális gondolkodást magunkévá tegyük, miszerint egy olyan lefelé ívelő és leépülő szakaszába értünk életünknek, mely tele van kellemetlenséggel és bosszúsággal. Rengeteg írás foglalkozik ezzel a témával, reflexiók, tanulmányok, tanácsok, nagyon sokféle ötletet hallhatunk a játékostól a kulturális megközelítésig, a kozmetika csodatevő szereit is beleértve.

Ez minden? - kérdezhetjük magunktól. Az evangéliumnak itt nincs meg az a képessége, hogy kitágítja szűkös lehetőségeinket és arra késztet, hogy a legvégső következményekig megéljük a hitet, a reményt és a szeretetet? Bőségben fogtok élni, ígérte Jézus. Nem lenne akkor mégis lehetséges a bőségben élt öregség? Ez a könyv abból a vágyból született, hogy felfedezze ennek a "bőségnek" a forrásait, párbeszédet folytatva a Biblia és korunk szereplőivel, akik azt mondják, ők megtalálták ezt a forrást. Bárcsak segítene ez a könyv a keresésben, hogy - szemben a társadalom kínálta megoldásokkal - ragyogva tudjunk megöregedni, Isten jelenlétében, Akiben örömmel ujjonghatunk fel az alkony kapujában.

DOLORES ALEIXANDRE PARRA a Szent Szív Társaság (Sacré Coeur Nővérek) szerzetesnője, nyugdíjazásáig biblikus professzorként dolgozott a Comillasi Egyetemen. Számos könyvet írt, továbbra is dolgozik különböző folyóiratoknak, képzéseket, előadásokat tart biblikus és lelkiségi témákról. Jelenleg egy olyan közösségben él, amely egy Caritas projekt keretében "Biblia-gyakorlatokat" tart hajléktalan családok számára.

Tulajdonságok:
terjedelem: 230 oldal
borító: puhatáblás
fordította: Arendtné Salacz Nadine
sorozat: A Kármel látóhatára
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román