Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2020. december 2. szerda
Boldog névnapot Melinda, Vivien nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - cégadatok - cégismertető - súgó
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Mindig nézd az élet napos oldalát - Egy önéletrajzszerűség
Idle, Eric - Mindig nézd az élet napos oldalát - Egy önéletrajzszerűség
Idle, Eric
Mindig nézd az élet napos oldalát - Egy önéletrajzszerűség

kiadó: HVG Kiadó Zrt.
cikkszám: 11204218
ISBN: 9789633048672
megjelenés: 2019-11-29
Készleten
Ár: 4200 Ft
webes rendelés esetén: 3780 Ft
 
Leírás:
A Monty Python felejthetetlen alkotásaiból - a "Repülő Cirkusztól" a Gyalog galoppon át Az élet értelméig - ismert Eric Idle szórakoztató önéletrajzában saját életének értelmén elmélkedik. Karrierje egy szigorú bentlakásos iskolából indult, majd a komédia, a televízió, a színház és a film világában teljesedett ki.
Íróként és komikusként a hatvanas-hetvenes évek kulturális forradalmában olyan hírességek társaságában találta magát, mint George Harrison, David Bowie és Robin Williams, akikkel életre szóló barátságot kötött. A barátokról és nagy elmékről, többek között John Cleese-ről és a többi Pythonról szóló anekdotákkal Eric szívmelengető stílusban ragadja meg a korszak elképesztő kreativitását.
A Brian életéhez írt (egyébként a brit temetések legnépszerűbb kísérőzenéjévé váló) dal címét viselő könyvben Eric azzal a különös humorral mesél élete és karrierje fordulópontjairól, amivel évtizedek óta szórakoztatja közönségét. A Monty Python megalakulásának ötvenedik jubileumát ünneplő fergeteges, kulisszatitkokkal teli önéletrajzban Leia hercegnőtől II. Erzsébet királynőig mindenki helyet kap.

Tulajdonságok:
terjedelem: 296 oldal
borító: keménytáblás
fordította: Rusznyák Csaba
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román