Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2020. október 29. csütörtök
Boldog névnapot Nárcisz nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - cégadatok - cégismertető - súgó
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Facebook-on
Elfekvő - Gyógyítható az egészségügy?
Kovácsy Zsombor - Elfekvő - Gyógyítható az egészségügy?
Kovácsy Zsombor
Elfekvő - Gyógyítható az egészségügy?

kiadó: Noran Libro
cikkszám: 11206007
ISBN: 9789635170913
megjelenés: 2020-05-27
készlet: Raktáron
Ár: 2600 Ft
webes rendelés esetén: 2340 Ft
 
Leírás:
Az egészségügy hogyléte mindenkit érint, és a kutatások tanúsága szerint fontosnak is tartjuk a megfelelő működését - mégis azt láthatjuk, hogy a mindenkori kormányzati politika nem tekinti kiemelt területnek.

A látszólagos ellentmondás megértéséhez célszerű a bonyolult ágazat alapvonásainak megismerését követően sorra venni a problématerületeket. Helyzetértékelés és a korábbi, többnyire elbukott reformok tapasztalatai alapján fogalmazhatjuk meg, hogy a jelenlegihez képest milyen rendszert szeretnénk, és tehetünk javaslatokat a célok eléréséhez szükséges lépésekre.

A szerző szándéka egészségügyünk helyzetének és lehetséges fejlesztési irányainak felvázolásával a gondolatébresztés, segítségnyújtás a rendszerről szerzett benyomások és a megismert tények megalapozott értékeléséhez, az ágazat szakpolitikai vitáiban való eligazodáshoz.

És talán lesz olyan döntéshozó is, aki éppen a könyvből kap megerősítést ahhoz, hogy nekilásson az egészségügy alapos megújításának...

Tulajdonságok:
terjedelem: 121 oldal
borító: puhatáblás
sorozat: Progress Könyvek
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető


Trafó
 
design: Sárközi Román